Mit tegyek, ha a felső szomszédom őrült?
Figyelt kérdés
Egyáltalán tehetek valamit? Az 100%, hogy a pszichiátrián lenne a helye már rég, de már minket is kikészít... Tisztaságmániás is, minden nap porszívózik, mos stb, mindezt már reggel 5-kor kezdi (nem nyugdíjas). Innentől kezdve pedig valamivel egész nap kopog... Mintha valami szellem lenne a lakásban. Hol gyorsabban, hol lassabban, hol az egyik szobában hallom, hol a másikban, és nagyon hangosan. Őrjítő, amikor hajnali 4-kor hangosan kopog, és nem tudok aludni sem tőle. Mikor megkérdeztem finoman, hogy mi ez, akkor fura fejet vágott, és azt hazudta, hogy nem ő az... Közben kutyát is tart, akit kínoz is... Kikészít ez a nő, nem tudom, mit tegyek...2013. márc. 10. 00:02
11/13 anonim válasza:
na hát ez engem is érdekelne, hogyha nemnyugdíjas mit keres otthon egész nap?
12/13 acelsziv válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__442094..
itt leírtam a teendőket.
13/13 anonim válasza:
Oh, nálunk az alsó néni minden éjjel 1 órakor becsöngetett hogy nincs nála áram és nagyon fél.
Férjem egyszer lement megnézte és nem volt semmi gond, de azt mondta hogy olyan ijesztő volt a néni tekintete hogy még ő is betojt tőle. Hát én is sokszor féltem emiatt. Hál isten azota már elköltöztünk onnan, de kiváncsi vagyok mi lehet vele azóta... Nagyon bizarr volt... Brrrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!