Olyan zuhanykabint szeretnék vásárolni, amiben van ülőke is, és hidromasszás. Hol érdemes megvenni, ahol elérhető számomra az ára is?
Van Kecskeméten Baumax, és Praktiker is, nem túl messze egymástól! Ott lehet kapni olcsóbbakat, néhányat ki is lehet próbálni, de én háromszor is meggondolnám vegyek-e! Lehet, hogy az én szubjektív véleményem, de tisztálkodásra nekem szűknek bizonyult mindegyik! 183 cm magas vagyok, és 95 Kg, de a legnagyobb amit láttam 90x90 cm volt és még az egyik oldala is kerek!
Jobbnak tartom, és talán még olcsóbb is: nekem ki van alakítva egy zuhany sarok. Három oldalról csempézett fallal, és egy üvegajtóval (amit szintén meg lehet készen venni), valamint benne van egy zuhanypanel! Ez nálam 1x1,5 m, a panel felőli oldalon egy padkával, amit ha szélesebbre csinálunk kényelmesen lehetne ülni is rajta.
Nekünk is zuhanykabinunk van és a mamám nagyon szereti.Egyre nagyon figyelj,hogy a hidromasszázas kabinok teteje álltalában zárt, és sajnos a gőz bent marad.Nekünk lekellett szedetni mert rosszul voltunk benne a beszorult gőz miatt.Szóval ne fedeleset vegyél.Ülőkés hidro nagyon jó válsztás.Praktiker, baumax.Bizti találsz a honlapjukon is.
www. praktiker.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!