Lakótársak, ti hogy oldjátok meg a főzést? Mindenki külön vagy együtt?
Figyelt kérdés
Idegenek összeköltöznek, ha mindenki főz, hogy oldja meg? Vagy ha csak az egyik főz, tegyük fel vacsira palacsintát, ő eszik, a többi meg csorgatja a nyálát?2013. márc. 8. 19:22
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy mindenki külön. Legalábbis én sosem haverkodtam annyira valakivel, hogy főzzek rá vagy viszont. Idegenek, békés egymás mellett éléssel.
2/4 anonim válasza:
Természetesen külön. El sem tudom képzelni az együtt (egymásra) főzést.. és ha a másik pont nem éhes? vagy nem szereti azt amit én főztem? Elég nagy hülyeség...
Ha meg én palacsintát sütök és eszek, akkor megkínálom, aztán vagy kér, vagy nem kér.
3/4 anonim válasza:
azért egy palacsintasütés más mint egy pörkölt.
nem volt még lakótársam, de ha lenne, akkor neki is adnék párat. a normális főtt kajámból nem, mert én sem kérnék tőle, max ha ő valami miatt nem tudná megenni, és nem szeretné ha megromlana. (pl beteg, és nem bír enni vagy hirtelen el kell utaznia és rám hagyományozza :)
ha nagy haverság van, akkor heti 1 nagy közös főzés jó ötlet. bevásárol 1 ember, a blokkot egyenlő arányban kifizetik, és tartanak egy nagy zabálást :)
4/4 anonim válasza:
#3: Valóban más. Palacsintából tuti nem adnék, mert abból sosem tudok eleget sütni, mielőtt megunom a sütést vagy az olajszagot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!