ChristinMc kérdése:
Budapest vagy London?
Figyelt kérdés
El akarok költözni de nem tudom hogy Londonba vagy Budapestre. Barátaim Budapesten vannak, de a szivem valahogy mégis Londonba húz. Szerintetek hová?2013. márc. 1. 15:25
1/6 anonim válasza:
Gyere Budapestre, akárki is vagy. :D
2/6 A kérdező kommentje:
hasznos válasz :D
2013. márc. 1. 15:37
3/6 anonim válasza:
voltam Londonban is, hát össze sem hasonlítható a kettő. Budapest közelebb van, nem kell annyit utazni ha rokonokat akarsz látogatni, viszont Londonban az emberek sokkal de sokkal közvetlenebbek, fütyülnek arra mit veszel fel, és ha belépsz egy boltba a legtöbb helyen mosolyognak rád, nem úgy mint itt általában. munkalehetőség is több van kint. mérlegeld milyen dolgok azok, amik fontosak számodra és úgy dönts szerintem! :)
4/6 A kérdező kommentje:
hát mondhatjuk hogy a "munkám" az éneklés de csak hobbiként. Kis zsúrokon lépek fel. Rokonoknak mindegy mert az ősök Madagaszkáron vannak :D úgyhogy a közelben már nincs senkim. És nagyon imádok koncertekre járni és gondolom Londonban nagyobb koncert választás van mint Pesten, nem?
2013. márc. 1. 15:45
5/6 anonim válasza:
előző vagyok. koncert téren nagyon nem tudok mit mondani. én inkább városnézés céljából voltam kint egy hétig. de mivel London nagyobb, több lehetőség van mindenből, ebből gondolom azt hogy több koncert is van, meg szórakozási lehetőség.
6/6 A kérdező kommentje:
hirtelen dontés de London :D koszonom szépen a segítséget ! :D
2013. márc. 22. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!