Minden esetben szoktatok festeni a szekrény mögött is?
Nem árt elhuzigálni mögötte.
Kitakarítasz ott is a port meg az ilyeneket.
Úgy is kérdezhetted volna,hogy rendes vagy fél munkát végezzek???? Azért mert a szoba egyik sarkát nem használom semmire és nem is mászkálok ott stb még oda is teszek szőnyeget,járólapot stb
Egyébként fesd körbe a szekrényeknél,az ágynál,a képkereteknél stb amúgy se látszik,hogy ott nincs lefestve :S Ha valamit elkezdesz akkor rendesen csináld meg szerintem.
Én nem tartom szűkségesnek,ha ez nagy gondot okoz .
Nyúlj be mögé egy kicsit,aztán nem is látszik meddig van festve .Misem húztuk el a 4m sort.A festék ára itt a legkevesebb amire figyelni kell ..A megrakott szekrénynek sem tesz jót a mozgatás .kipakolás ,bepakolás .Vigyázni a parkettra,padlószőnyegre,vagy ami épp van .
Azt hiszem ettől még nem eszi meg as kosz a kérdezőt kedves
1-2-3 válaszoló.Úgy vettem ki a kérdésből,nem éppen fiatal
aki ezt a munkát elszeretné végezni .Ha lenne segitsége ,
talán nem is írt volna ide,megoldotta volna .Ez az első eset,hogy így kellene megoldani,hisz azért kérdezi .
Kedves 3 első válaszoló,kérjétek el cimet,és ajánljátok fel
kétkezű segitségeteket.Gép mellett az egér mozgatása
sokkal könnyebb ,mit egy nehéz szekrény .
De most én is visszakérdezek hozzátok.Nálatok csak festéskor van a szekrény mögött takarítva? Akkor ott már por hegyek állhatnak .Nem ezen múlik ,hogy rend ,tisztaság van e egy lakásban .
Kedves utolsó!!!
Szívesen megyek és segítek arrébb vinni a szekrényt és még festeni is ha kifizeted nekem a utiköltséget.....
(németországban vagyok)
és bizony nálam sincs a szekrény mögött takarítva minden alkalommal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!