A felettünk lakó öregasszony állandóan a mi
erkélyünkre önti a vizeletét. Már be is bizonyítottam,
lehívtam a fiát, aki a családjával szintén felettünk
él, megmutattam Neki mi történik. Mit tegyek még?
Nekem még az is eszembe jut hogy az illetékesek tesznek az egészre, csak amikor veled beszélnek akkor bólogatnak hevesen és egyetértően. Ilyen volt a szomszédunk is, ha valami gondunkat elmondtuk neki akkor mosolygott meg biztosított az egyetértéséről és hogy majd tesz az ügyben, de közben tett az egészre. Ha megint szóltunk akkor ugyanez eljátszódott és megint nem történt változás. Engem ez az egész annyira felidegesítene hogy nem érdekelne hogy a nyanya tehet az egészről, összehívnám a lakóközösséget, a rendőröket, a nemzeti gárdát, minden létező szervezetet és még a Fókuszt is, hadd tudja meg mindenki mi folyik itt mert az oké hogy ők csak bólogatnak, ti attól még szenvedtek. Tudod mekkora egészségügyi kockázat az a pisi? Mi van ha súlyosan megbetegszik a gyereked? Szerintem eleget kérlelted a felsőket, most már ideje keményen lecsapni. Ha a hatóságok nem tesznek semmit, akkor vezesd le a pisit egy vödörbe és minden alkalommal borítsd az erkélyükre és a bejárati ajtajuk elé mindaddig, amíg már el sem tudják viselni a bűzt. Azért nehogy már ne a gomb vezesse a metrót...
2009. szept. 11. 10:19
Beszélj össze a mami felett lakóval. Gyűjtsd össze a gyerek pelenkájából a cuccot és minden alkalommal, amikor ő megkínál benneteket az ajándékával, ezt a kamatos jutalmat küldd vissza neki.
Tudom ez nagy szemétség, de én megtenném.
2009. szept. 11. 18:13
Egyetlen megoldást látok: a felettetek lakók zárják kulcsra az erkélyt, és dugják el a kulcsot a szenilis banya elől, akkor nem jut ki az erkélyre, és nem tud onnan a ti erkélyetekre öntögetni.
2009. szept. 27. 14:56
Szerintem is azt kellene, hogy a néni fia bezárja az erkély ajtót, hogy ne tudjon kimenni. Vagy, ha ez nem megoldható, és nincs más, akkor valóban az a legoptimálisabb megoldás, amit már írtak, hogy csináltassatok egy kis tető-szerűséget, és a fiával fizettessétek ki, az meg verje le az anyján.
2009. szept. 28. 08:57
15/17 anonim válasza:
Az Én nagymamim is ezt csinálta,csak mi falun lakunk egy családi házba és Ő az ablakon keresztül hajtotta végre ugyanezt...:( /de hála az ablaka az udvarra nézett/ Nos mi levettük az újonnan berakott müanyagablakról a kilincset,és mit ad isten kiment a wc-re! Szegényem azóta már nem él,de igy sikerült erről a rossz és undorító szokásáról leszoktatni. Szóval nektek is azt javaslom, beszéljetek a néni fiával,h. tegye ugyanezt!!!!Az én mamim is morgott és elhordott minket mindennek,h.nem tud levegőzni,de ez volt az ára.Na de miután leszokott visszatettük neki a kilincset...:) Sok sikert és kitartást!!!:)
Majd azért azt ird meg nekünk,mert gondolom a többieket is biztos érdekli,h. milett ezzel a kényes helyzettel!!
2009. szept. 28. 10:23
16/17 anonim válasza:
hát mindenki nagyon sok okosságot, és vicceset írt, de ki szerint foglya a néni fia kifizetni a tető építést???
Én tuti azt csinálnám, h kutya v macska kakát raknák mindig a bejárati ajtójuk elé, vagy tényleg fel kell menni a banyáék háza felé, és megbombázni!!!! Te kérted szépen, most jöjjön a durva visszavágás! Ha nem képesek a rohadt erkélyajtót bezárni szenvedlyenek!!!!!!! nem viccelek. én nem viselném már el tovább. különben szerintem is érdekelné a tv-t is ez a dolog.
Írd meg mi történt!!!
2009. szept. 28. 16:33
17/17 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk, hogy bejelentettem az ANTSZ-nél, ill. a védőnőnél. Amint eláll az eső kijönnek környezettanulmányozásra. Közben áruljuk a lakást, sajna jelentkező nincs, mivel totál áll a piac. Itt nem akarunk maradni, én ezen a dolgon teljes mértékben kikészültem. Sosem gondoltam, hogy ilyen helyzetben lesz részem , direkt lakást is úgy választottunk, hogy a város egyik legjobb helyén legyen az, csak nem tudtuk ki költözik utánunk ide.
Kapcsolódó kérdések: