Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet nem nádszál lányra...

Hol lehet nem nádszál lányra farmert venni?

Figyelt kérdés

12 éves lányomnak kellene egy-két farmer. Csak cingár gyerekre való nadrágok vannak. A női meg olyan hosszú, hogy 30 cm-t kell levágni belőle, a fazonja ettől rémes lesz.

Ráadásul a csípő fazon szóba se jöhet. A kislány nem kórósan dagi,csak vaskos, főleg a combja.

2009. szept. 7. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Unokatesóm kisfia pont ennyi idős, és ő is vaskosabb alkat. Neki a nagyobb fiúkra való halásznadrágok váltak be hosszúnadrágnak. Próbáld meg a kislánynak is a női halásznadrágokat, azoknak el van keskenyítve az aljuk, nem fognak idétlenül lebegni a bokája körül.
2009. szept. 8. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem az is jó ötlet, ha varratsz neki. így olyan lesz, ami tetszik neki, szívesen hordja, és jól is áll.

néha olcsóbb mint a bolti készruha.

amikor nagyon dagi voltam, én is varrattam magamnak, és évekig tudtam hordani őket.

2009. szept. 8. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
KIK-ben vannak bővebb fazonok, és elfogadható az ár is. Különböző hosszúságúak, de ált. hosszabbak sajnos, így le kell vágni. Szinte csak ott veszek. Sógorom is "rövid lábú", valami drága butikba jár, neki is gond ez.
2009. szept. 9. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Marks&Spencer-nél háromféle magasságra kapható minden méret, alacsony, normál és magas. Talán jó lenne a kislánynak valamelyik női alacsony méret.
2009. szept. 9. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek az ötleteket. Meg fogom nézni ezekben a boltokban. A varratás az nem jön be, sosem lesz olyan a varratott farmer (szerintem),mint a bolti, a tűzéseket elszúrják..

Ma egy turiban kaptam egy olasz bermuda farmert,mintha ráöntötték volna. Pedig ott sem volt (próba szerencse alapon 650 Ft-ért) Ez az amit nem értek, hogy külföldi konfekcióban, miért van rá való nadrág?

2009. szept. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!