Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A kutyaszőrt mivel és hogyan...

A kutyaszőrt mivel és hogyan lehet leghatékonyabban eltüntetni a lakásból? Ti hogyan teszitek?

Figyelt kérdés
pl. szőnyeg, butorhuzat, stb.
2009. szept. 7. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajna a leghatékonyabb módszer még akkor eltávolítani, amikor a kutya még hordja azt a bizonyos szőrt. Nálunk naponta ki kellett porszívózni mindent, én a "kefés" fejet használtam, percenként leszedve a szőrt róla. Egy két bútort, amihez nagyon ragaszkodott a szőr, körömkefével súroltam át, az is elég jól leszedi. Tökéletes azonban sose volt. Engem legjobban az zavart, hogy a ruhaneműket is, minden mosás után át kellett kefélni, mert így nem lehetett vasalni, folyton rátapadt valahonnan egy-egy szál a vasaló talpára :S
2009. szept. 7. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
naponta porszívózok, időmtől függően 1x vagy 2x, néha 3x. szőnyeg nincs, csak rongyszőnyeg, ami kirázható, meg olyan fajta, amibe nem tapad a szőr, hanem simán le lehet porszívózni. minden sétánál ki van kefélve a kutya bundája. és nem mehet fel a kanapéra. és mindig van kéznél olyan ragadós henger, ha vmi szőrös azzal átmegyek rajta és kész. mi kis lakásban lakunk, ott ezek megoldhatók, nem kerül se sok időbe se sok energiába.
2009. szept. 7. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet kapni szösz eltávolító hengert, amin ragadós anyag van, azzal a szőrt is el lehet távolítani bármiről. A bútorokról azzal szoktuk két perc alatt leszedni. A szőnyeget porszívózzuk a porszívót kefésre állítva.
2009. szept. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!