A kutyaszőrt mivel és hogyan lehet leghatékonyabban eltüntetni a lakásból? Ti hogyan teszitek?
Figyelt kérdés
pl. szőnyeg, butorhuzat, stb.2009. szept. 7. 10:53
1/3 anonim válasza:
Sajna a leghatékonyabb módszer még akkor eltávolítani, amikor a kutya még hordja azt a bizonyos szőrt. Nálunk naponta ki kellett porszívózni mindent, én a "kefés" fejet használtam, percenként leszedve a szőrt róla. Egy két bútort, amihez nagyon ragaszkodott a szőr, körömkefével súroltam át, az is elég jól leszedi. Tökéletes azonban sose volt. Engem legjobban az zavart, hogy a ruhaneműket is, minden mosás után át kellett kefélni, mert így nem lehetett vasalni, folyton rátapadt valahonnan egy-egy szál a vasaló talpára :S
2/3 anonim válasza:
naponta porszívózok, időmtől függően 1x vagy 2x, néha 3x. szőnyeg nincs, csak rongyszőnyeg, ami kirázható, meg olyan fajta, amibe nem tapad a szőr, hanem simán le lehet porszívózni. minden sétánál ki van kefélve a kutya bundája. és nem mehet fel a kanapéra. és mindig van kéznél olyan ragadós henger, ha vmi szőrös azzal átmegyek rajta és kész. mi kis lakásban lakunk, ott ezek megoldhatók, nem kerül se sok időbe se sok energiába.
3/3 anonim válasza:
Lehet kapni szösz eltávolító hengert, amin ragadós anyag van, azzal a szőrt is el lehet távolítani bármiről. A bútorokról azzal szoktuk két perc alatt leszedni. A szőnyeget porszívózzuk a porszívót kefésre állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!