Gabszem kérdése:
Mit lehet tenni, ha arra gyanakszunk, hogy a szomszédtól jött át hozzánk az ágyi poloska?
Figyelt kérdés
Nem akarjuk hogy a házban bárki megtudja, mert azt fogják mondani hgoy tőlünk indult, pedig biztos hogy nem!2013. febr. 14. 20:03
11/22 A kérdező kommentje:
konnektorokat is szereljétek le , nálunk abba is voltak. nálunk 2x volt rovarirtó, volt gázosítás is, lezártuk a szellőzőnyílásokat, ha esetleg azon jöttek volna... 6 hete mossuk a ruhákat újra, az erkély még mindig tele van zsákokkal...
2013. márc. 6. 11:08
12/22 anonim válasza:
Király... mennyibe került a profi segítség?
13/22 A kérdező kommentje:
20ezerért jött ki kétszer, másikat is megkérdeztünk az is ennyiért vállalta, hogy kétszer kijön két héten belül. plusz mi is elhasználtunk több mint 10 flakon boltban kapható vacakot (3 félét is), és vettünk gőztisztítót és hőlégfúvót...
2013. márc. 6. 16:27
14/22 anonim válasza:
És gondolom az üzletben kapható Protekt, Biokill nem működött....
15/22 A kérdező kommentje:
próbáltuk a Biokillt, Effectet, Protectet. A rovarirtó azt mondta, hogy ezekre ne is költsük a pénzünket. A rovarirtó mérge 4-6 hétig hat, nem szabad letakarítani, mindent befúj vele, a szekrényeket is , a falat, ablakokat...
2013. márc. 6. 21:20
16/22 anonim válasza:
Jah, én is vettem egy protektet, 2600 (!!!) forintért. befújtam vele mindent. Kétoldali ragasztóval leragasztottam az ágyat. nagy nyugalommal lefeküdtem, hogy végre lesz egy nyugodt éjszakám. Reggel amint felnéztem egy falra, egy jól kifejlett lakótárs figyelt engem a menyeztetnél. Nappali fényben, a fürdőszobában láttam mitől volt tele a pocija. Most a nyakamból lakmározott. Kezd tele lenni a mamuszom ezekkel a szemetekkel...nem tudom, hogy panelban van-e értelme profit hívni, mert mi van, ha a szomszédból jönnek ide is?
17/22 A kérdező kommentje:
a matrac szegélyét nézzétek meg, szét kell szerelni az ágyat is , minden részét befújni vastagon. A szegélyléceket leszedni , lefújni, mögé befújni. Villanykapcsolók, konnektorok mögé befújni, képek mögé. Látszik a kis kakijuk ott ahol gyakran mászkálnak, vagy megbújnak. Az ágy környékén laknak, messzebbre nem nagyon mennek. Ha kifejlettet láttok az gáz, mert az petézik...
2013. márc. 7. 11:15
18/22 anonim válasza:
Egy komplett ülőgarnitúrát dobtam ki ágyastól. Ennek az ágynak, ami most van, csak egy léc kerete van, a matracok zsír újak. Itt már a szemközti falon is sétálgatnak, sőt még az előszobában is láttam már. jó nagy kifejtett példányok is természetesen. Amikor meggyilkolom őket, egy liter vér jön ki belőlük. Az én vérem...! :-)
Jövőhéten jönnek a profik. Én feladtam a harcot...
19/22 A kérdező kommentje:
szerintem ezeket csak a profi irtók tudják eltüntetni. Nem szabad alábecsülni a kis dögöket, nagyon okosak. Megvárják amíg a széndioxid szint nő és akkor jönnek elő, onnan tudják hogy alszol. Nálunk is előjöttek nappal is. Mi is kidobtunk egy három részes ülőgarnitúrát... meg a gyerek matracát is... A párom darabjaira szedte az ágyat , az is belett fújva. A matracunkat nem kellett kidobni. Hívj írtókat és fújass be velük mindent. Még az ágyneműt is befújják, mindent...
2013. márc. 8. 08:58
20/22 anonim válasza:
Ok! Köszönöm szépen a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!