Hólapátolás! Perfekció vagy elégséges szint?
Szeretem teljesen letakarítani. Ha nagyon sok hó van, akkor a kerítés mellett hagyok egy kicsit az egyszerűbb lapátolás miatt. Elég nagy területről beszélünk, nagy udvarunk van, és a garázs szinte leghátul, előtte végig betonos, illetve hátra a komposztálóhoz, üvegházhoz is vezet 1-1 járda, plusz a ház körül, az utcán, a hosszú kocsifeljáró...
Ha nem én csinálom elsőnek, akkor a garázsnál csak a keréknyomnál van kb. eldobva, azt meg nem szeretem, letolom mindenhonnan, ahol beton van, ha már a kezemben a lapát :) Sokszor megcsinálom a szomszédét is, mert szerencsétlen nagyon beteg, jó 30 cm-es darabot vettek ki másfél éve a vastagbeléből, és most sincs jól... bár a fia egész nap otthon van, ő nemigen veszi a fáradságot, hogy eldobja, a beteg apja megy ki, ha én valamiért nem tudtam eldobni onnan. Anyja sem nagyon csinál semmit, ő is otthon van amióta az eszemet tudom, mindent a férfi csinál és csinált betegen is, sokszor az unokákért is ő megy, holott az apjuk is ráérne éppen. Na de mindegy, ez már más téma. Be nem megyek hozzájuk, de az utcáról meg a kocsifeljárójukról eldobálom nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!