Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi kell legyen egy nőnek a...

Mi kell legyen egy nőnek a konyhájában? MIlyen eszközök gépek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:34
 1/7 Zsolt75 ***** válasza:
73%

Nagyon relatív, hogy kinek mi. Vegyük sorra.

1.0-ás "házitündér"

1db hűtő , hogy megtalálja a hűtőmágnest rajta, amint ott a telefonszám, hogy honnan lehet rendelni pl pizzát.

Átlag háziasszony

Hűtő, sütő, főzőlap, mikró, botmixer, késkészlet, tároló edények, szakácskönyv

Mire apa hazaér a munkából és a kinderek, addigra varázsol a kis ügyes valami ehetően fincsit.

HI-TECH szupermuci

Mindenféle hiper szuper elektronikus konyhai cucc + kenyérsűtő + gőzelszívó + tálas mixer + beépített rádió

Ezeket sosem kell takarítani, mert singli meneddddzser és az irodába rendeli a kaját, meg amúgy is reggel egy almát és joghurtot eszik vagy valami Updatét.

Szuper nagyi! és Ő a csúcs

Semmi modern cuccra nincs szüksége. Régi sparhelt + zománcos lábasok fazekak és egy teli éléskamra.

Úgy főz és süt, hogy senki sem tudja utánozni. Mindig szeretettel teszi és fáradhatatlanul.

2013. jan. 26. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

gáztűzhely - nem árt, ha van felette szagelszívó, de nélkülözhető

mikró - melegítéshez praktikus

hűtő

turmixgép

szeletelőgép - az egyik legpraktikusabb konyhai kisgép

grillsütő - ha szeretsz zsír nélkül sütni, hasznos

melegszendvicssütő - szintén zsír nélküli sütéshez jó, nem csak melegszendvicshez, hanem pl. virslihez, húsokhoz is

Az evőeszközökön kívüli eszközök, amik nem gépek: gyümölcshámozó, merőkanál, fakanál, spatula, sajtreszelő, gyalu, főtt tojás-szeletelő, krumplihasáboló, kiszedőkanál (az a nagy lapos, lyukacsos)

Ezek nem árt, ha vannak.

2013. jan. 26. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az evőeszközökön kívüli eszközök, amik nem gépek: gyümölcshámozó, merőkanál, fakanál, spatula, sajtreszelő, gyalu, főtt tojás-szeletelő, krumplihasáboló, kiszedőkanál"

Ha így haladunk tovább, akkor 10 év múlva a következők lesznek ezek helyett:

Elektromos gyümölcshámozó, elektromos merőkanál, elektromos fakanál, elektromos spatula, elektromos sajtreszelő, elektromos gyalu, elektromos főtt tojás-szeletelő, elektromos krumplihasáboló, és elektromos kiszedőkanál.

Ja, és egy elektromos feleség.

2013. jan. 26. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Egy jó nagy szabad asztalnak, hogy a férfi megtudjon dugni egy ebéd előtt.
2013. jan. 27. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Most miért pontoztátok le Zsolt75 válaszát??? Komolyan mondom nincs az embereknek humora??? Olyan jó választ adott és szórakoztató is volt! Nem értem én ezt.... :(
2013. jan. 29. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Zsolt75, ez nagy volt :)

Én albérletben elvoltam gáztűzhellyel és mikróval.

Most meg annyi minden van, hogy már nem tudom hova elrakni.

Tűzhely, vagy ha nem fér be kis grillező és rezsó kell, mikró, hűtő, ha lehet fagyasztós. És kotyogós kávéfőző, ha kávéztok.

2013. febr. 1. 15:12
 7/7 anonim válasza:
Zsolt75-nek gratula! Végre egy jó válasz azoknak akik hírből sem ismerik a konyhát ((((-:
2013. febr. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!