Kiköltöznél velem egy tornácos parasztházba? A házhoz tartozik birtok és fúrt kút is. Amit csak lehet megtermelünk magunknak, állatokat tartunk! 28F
#10!
És te gondolkodtál már azon hogy ma Magyarországon rengeteg olyan tanya van ahol 5-6 gyerek él? Valahogy ők is megszülettek és - képzeld - iskolába is járnak! Neked az élhető környezet a Pillangó utca és a BAH-csomópont között van? Ha elutazol vidékre akkor este már mozgólépcsővel álmodsz? Folytassam?
Én igen,de állatokkal meg gazdálkodással nem foglalkoznék szívesen.Költöztem is!
Nagyobb város mellől kisebb város mellé a nagybetűs TANYÁRA.Itt is megvan mindenem,ami ami kell,sőt,attól több is.Mentő(tapasztalat sajnos) 5 perc alatt itt van.
De ehhez nagyon sokat kellett keresgélni,mire ilyen házat találtunk(közel legyen a busz,út mellett legyen-pont a gyerekek miatt,nagy szobákkal,fürdővel,internet is kellett stb)
Az ötleted kérdező nagyon jó,csak kérdés marad,hogy lesz-e olyan végül,akivel ezt megvalósítod?
Mi úgy jutottunk kompromisszumra,hogy a párom tanyát szeretett volna állatokkal én meg nagy családi házat medencével,aztán megegyeztünk: kerestünk egy újszerű nagy tanyát,megvettem,párom vett medencét és kaptunk 3 macskát.Van nagy ház,van medence,vannak állatok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!