Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vennétek házat tengerparton?...

Vennétek házat tengerparton? Nem veszélyes?

Figyelt kérdés
Ausztráliában pl nagyon szép tengerparti házak vannak. Nem olcsóak, nem is arról van szó, de ti szeretnétek ilyen helyen lakni? Vannak veszélyek/ hátrányok? Vanna ugy-e tsunamik, hurrikánok, de Ausztrália dél részén nem igazán fordult elő. Mit gondoltok?
2013. jan. 21. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem közvetlenül tengerparton vennék házat,hanem mondjuk 200 m-re egy dombon,vagy hegyen,és cunami biztosra építtetném.
2013. jan. 21. 15:35
 2/5 anonim válasza:
58%
Én nem vennék Ausztráliába a tengerparton semmi, mert rohadt drága a repülőjegy.:)
2013. jan. 21. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván akik ott laknak már tudják, hogy milyen természeti katasztrófákra lehet számítani és szoktak e lenni, tehát alaposan körbe járnám.

De a természet kiszámíthatatlan ...

Oda akarsz költözni ?

2013. jan. 22. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik Ausztrália stílusa, a házaikat meg egyszerűen imádom. Épp egy ingatlanos oldalon nézelődtem, "tátottam a szám", és beötlött ez a gondolat, hogy nem veszélyes vajon tengerparti házban élni. Rég óta töröm a fejem, hogy mitől függ ez, hogy az óceánok egyik része nagyon csendes, másik meg amolyan háborgó hullámokkal teli. Épp így jutott eszembe Tahiti is. Gondolom az áramlatok szabályozzák ezt is.
2013. jan. 22. 15:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudja valaki, hol építkeznek ausztrál, mediterrán stílusban, ahol az életszínvonal is magas?
2013. jan. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!