Mosogatógép vásárlásnál mit érdemes nézni?
Ha én új gépet vennék, akkor először a kosarak elrendezését és a méreteit nézném meg.
Szóval sztem belső méretben a lehető legnagyobbat. Nézd meg a saját étkészletedet, a lábasokat, tepsiket.
Kicsit befürödtem vele, de amúgy jó masina. Csak pl. a felső kosárnak nem tudom kihasználni csak a felét, mert olyan az elrendezése hogyha belerakok valamennyi poharat, akkor a kistányérokat már nem.
Ill. az alsó kosárban úgy vannak a tányértartó pöckök, hogyha belerakok 2 db kisebb fazekat, akkor egy tálcát sem tudok beletenni.
Nem tudom, beépíthetőt akarsz-e venni. Nekem ilyen van.
Elmondom, miért imádom. Nagyon jó az elrendezése, a lenti kosárban az evőeszköztartó kivehető (én leszedtem a tetejéről a rácsos tetőt, így van 8 fakkom, amibe csak beledobálom a cuccokat.) A felső, kihúzható tálcás evőeszköztartót nem ajánlom, hacsak nem vagy különösen higgadt ember.
Az enyémben a lenti kosár hátsó részén a tányértartó lecsukható, így szükség esetén óriási fazekat is be tudok tenni.
Van rajta rövid program, ami 36 perc tablettával, minden este ezt használom, ez a program azt hiszem, 9 liter vizet fogyaszt. Lejárat után ki kell nyitni az ajtót, akkor nem csapódik vissza az edényekre a bent maradt pára és két perc alatt szárazak. Csendesen üzemel.
Remélem, segítettem.
Hú köszi! Mindketten hasznosak vagytok!:)
Még egy kérdés! A ti gépetek mennyire hangos? Mert amerikai konyhánk van, ergo a szánkban van a nappali, ahol egész nap vagyunk!
Egyébként beépíthetőt keresek!
Első vagyok. Nekem szabadonálló gépen van. A pontos típusát nem tudom, a márkája Candy.
Szépen mosogat, nincs gondom vele. Én hangosnak találom. De talán nem is maga a gép hangos. Nagyon visszhangzik az egész lakás, rossz az elrendezése. Ha én az egyik szobában beszélek, az simán hallatszik a konyhába, pedig van vagy 12-15 méter távolság. De múltkor pl. rosszul lettem a fürdőben, kiordítottam (nem volt teljesen becsukva az ajtó) és senki hallotta meg a nappaliból. Pedig csak az az ajtó választja el a 2 helyiség között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!