Kitört az üveg az ajtómban, hogy tudnám 100%-ig
eltüntetni?
Figyelt kérdés
Azért ide írom,mert a 2 éves lányom rúgta ki:(Szerencsére csak megkarcolta a lábát.Legalábbis remélem hogy nem ment bele a lábába,nagyon kis helyen látszik,hogy megkarcolta.
De hiába sepertem össze,porszívóztam már 2x,még mindig látok porszemnyi üveg szilánkot néha.Pláne a szőnyegen:(
Ahol lehet felmosom még, de mit tehetek még?.Nagyon félek,hogy valami baja lesz tőle,ha mégis elmarad kis szilánk.Rögtön fürdettem is mert volt rajta is nagyon kicsi szilánk darabkák.Járt már valaki így?Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen??Teljesen kiborultam...
2009. aug. 30. 13:26
1/9 anonim válasza:
Én is így jártam egyszer... :S
Én jobb híján többszöri porszívózás után kézzel végigtapogattam milliméterről milliméterre a szőnyeget. Inkább az én kezem, mint a kicsi lába alapon.
2009. aug. 30. 13:30
2/9 anonim válasza:
Fogj egy széles ragasztószalagot, tépkedj le darabokat, és a ragacsos oldalával fel tudod szedni a szőnyegről
2009. aug. 30. 13:31
3/9 anonim válasza:
Figyelj jobban a gyerekre, akkor nem lesz ilyen gondod.
2009. aug. 30. 13:36
4/9 anonim válasza:
Utolsó! Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
A ragasztószalagot ajánlom én is, annál nincs jobb.
2009. aug. 30. 13:42
5/9 anonim válasza:
Akkor is ezt mondanád ha nem belerúg, hanem belefejel? idiota barmok
2009. aug. 30. 13:43
6/9 A kérdező kommentje:
Figyeltem rá....a hintában ült ami az ajtóra van felfúrva és úgy rúgott bele a kitámasztott ajtóba....pedig pont azért van kitámasztva hogy a hintából nem érje el a lába,de most valahogy az ujja hegye mégis elérte....Sajnos.
Többiek.Köszi,hogy írtatok,végig másztam, ragasztóztam talán ok lett.
2009. aug. 30. 16:24
7/9 anonim válasza:
13.36 és 13. 43-nak!De jó h kötekedni akarsz inkább értelmeset monddj vagy fog be a szád!Nem azt kérdezte a kérdező h figyel e eléggé a gyerekére ,hanem azt h mit tud csinálni?Tudni való dolog aegy gyermeket nem lehet lefogni mert ha csak ül egy sarokba akkor már régen rossz!Van neked egyáltalán gyereked?Vagy csak az észt osztod itt?Am kérdezőnek:Igen a ragasztószalag nagyon jó az apró szilánkokat a szöszöket is könnyen fel lehet vele szedni!Üdv:11 hós kiscsajszi anyucija:)
2009. aug. 30. 17:01
8/9 anonim válasza:
na szép!Én már nem is válaszolok mert a sok kötekedő lepontozza az embert:S
2009. aug. 30. 19:29
9/9 anonim válasza:
Ilyenkor csak úgy jön ki minden szilánk hogyha az üveges kiszedi a törmeléket teljesen, mert ugye az új üvegtáblának kell a hely. a szőnyegre meg már megkaptad a legjobb módszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!