Ki hány négyzetméteres kertes házat épített, és bevállt e ez a nagyság?
Én 116 nm-est építettem, ebből 2db kb. 11,5 nm-es hálószoba, 9 nm dolgozó szoba, 7,5 nm fürdő, 7,5 nm mosókonyha, 2,5 nm gardrób, 2,5 nm spejz, a maradék egyben konyha+étkező+nappali.
Közben született még egy gyerkőc, úgyhogy jó lenne még egy szoba...
Én 440m2-es családit építtettem, poroterm téglából+ nikecell rá. A hőszigetelése tökéletes. Sofa fa ablakokat választottunk. Van benne 9 szoba, 2 nagy nappali, egy szauna+gőzkabin rész, társalgó, egy wc, 3 nagy fürdőszoba, 3 konyha, 3 étkező, 1 mosókonyha, egy konyha előtti társalgó, egy dolgozószoba, egy télikert, 3 terasz, egy 2 állásos garázs 2 "spajz", egy dohányzó.
Őszintén? A legfelső szintet gyakorlatilag egyáltalán nem használjuk, a felette lévő tetőtéri szintet sem, ami dohányzó szobának lett csinálva. A garázsban a kutyák vannak, a kocsik kint állnak az udvaron egy fedett kültéri "garázsban". Felesleges volt ekkora ház, én is már belátom, de annak idején jónak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!