Tudnátok olyan helyet ahol ingyen vagy minimális áron elhozható a fahulladék?
Figyelt kérdés
Igazábol Érd és környékén vagy max Bp. XI.ker lenne jó,régen ingyen kaptam a megmaradt butorlapokat nekünk ez volt a legjobb,kérem segítsenek nekünk!Köszönöm!!!!!2013. jan. 15. 16:10
1/3 kunu lenke válasza:
Szia.Próbálkozz asztalos műhelyt keresni,ott van esély ,hogy ingyen vagy olcsón hozzájuthatsz fahulladékhoz.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ez már nem igy megy.Asztalosoknál még a forgácsot sem doják ki,vagy ugy eltüzelik(fűrészporos kályha) vagy megy fabriket alapanyagba,a lényeg hogy ingyen nem kapsz ha csak nem ismerős.A többi hulladékkal is ez van,ingyen már nincs semmi.....
3/3 A kérdező kommentje:
Én helyet keresek tudom hogy semmi sincs ingyen....köszi a jó tanácsot barom sokra megyek vele hogy itt bármit kérdezek csak kioktatják az embert!Nahát semmi sincs ingyen TÉNYLEG????
2013. jan. 16. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!