Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne a fűtés...

Mennyibe kerülne a fűtés kiépítése?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a félszuterén helységet néztem ki. Irodának és divatáru raktárnak szeretném használni, tehát fűtés kéne bele, mert jelenleg nincs benne. Kémény és gázóra van, de a kémény nem bélelt. Illetve lehet szeret kéményt is építeni de kb. 17 méter magas kéne, mert 3 szintes a ház. Egy turbós gázkazánnal és pár radiátorral mennyibe kerülhet ez az egész munka, engedélyekkel és tervekkel együtt?

2013. jan. 14. 20:25
 1/4 Zsolt75 ***** válasza:

Ha kellő átmérőjű és gáztüzelésre alkalmas a kémény akkor nem baj ha nem bélelt, max sok lesz a kondenzvíz.

A szerelt kémény , akár schiedel vagy Leierre gondolsz vagy akár lemezkéményre nagyon drága lenne 17 magasan. (sacc 300 ezer)

Egy turbós kazán meg pár radiátor plusz munkadíj szerintem 500e körül megvan (persze attól is függ milyen kazánt választasz)

2013. jan. 15. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen már kaptam több árajánlatot is. 1.200.000 körül lenne készen. Gázt nem lehet béleletlen kéménybe bekötni, ezt nem tudtad?
2013. jan. 15. 21:52
 3/4 Zsolt75 ***** válasza:

Nem tudtam , mert nekem schiedel van a szomszédomnak meg szigeteletlen tégla és 10 éve még engedték.

Apropó mit értesz béleletlennek? Mert én arra értettem hogy saválló cső vagy tégla de samot csővel és szigetelés nélkül.

Valószínű, hogy te olyanra gondoltál ami tégla de semmi sincs benne.

Félre értettelek akkor, elnézést.

2013. jan. 16. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen én olyanra gondoltam!
2013. jan. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!