Miért nem elég meleg a cs. Kályhám?
Köszönöm a válazokat.
Inkább túl nagy lett a huzata. Úgy lobog benne a tűz, hogy szinte félelmetes, alig tudom kicsit lefojtani.
Tényleg eléggé kihűl. hétvégén megpróbálom a folyamatos parazsat tartani, de tartok tőle, hogy valami más van.
Minél tovább tart a nagy lángon égés, annál hamarabb melegszik, és annál forróbb lesz.
Lehet, nem zár jól az ajtaja? Vagy túl száraz a fa?
nem a nagy lánggal van a gond, hanem hogy nagyon gyorsan, nagy sebességgel ég. Most nagyra tártam a fölső ajtót, így egy kicsit lelassult, mintha jobb lenne.
....de nem tudom , mintha nem jutna bele a járatokba.
persze, jó időben zárom le. már nem ég csak a halom parázs van.
Most alaposan áttapogattam és a hátulja meg mind a 3 másik oldaljó meleg csak az eleje nem.
Ha elkormozódik az mivel jár?
Nah, a folyamatos etetéssel normalizálódott a helyzet, de hát nem vagyok mindíg otthon egész nap.
Köszi a tippet.
Lerakódás látható az ajtón, a belsejében.
És ha a kéményben is, akkor nehezebben ég, hiszen beszűkültek a szellőző járatok. Ez nálad pont fordítva van.
Szerintem tartsd folyamatosan a parazsat, és mindig zárd le, amint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!