Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vegyes tüzelésű kazános...

Vegyes tüzelésű kazános fűtésnél milyet éri meg venni? Lemez vagy öntöttvas? 52nm lakást akarnék fűteni!

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 12:20
1 2
 11/15 Bence_ ***** válasza:

Nem.

Végig olvastam a kérdést:O

Hol van ez a lakás? Emeleten? Tüzelőt hol tartanád?

Most mivel fűtőd, mennyi így a rezsid?

2013. jan. 7. 14:37
 12/15 A kérdező kommentje:
52 nm 2 szoba , 1be nyíló!Földszint van pincém,most cserépkályhával,meg 1 kis kályhával..de a kiskályha kialszik,akkor lehűl a konyha és a fürdőő ez az ablakok miatt is van,de most lesznek cserélve!!azon keresztűl van nekem nagy hőveszteségem és nincs egyforma meleg...sajnos :(
2013. jan. 7. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Puffer mindenképpen ajánlott ekkora teljesítményűhöz!

Nekem a 100nm-es régi nyílászárós, szigetelés nélküli házamat egy fára 21KW-os teljesen kifűti.

2013. jan. 7. 15:58
 14/15 Bence_ ***** válasza:
Kazánhoz milyen kéményed van?
2013. jan. 7. 16:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Kéményem 20éve rakták és bélelt!!Még gázt is belelehetne kötni!!Nincs vele gond,mikor felújították a házakat és új kéményeket raktak!!!!Lehet raknék puffert,de ha nem tok akkor nem tom mit tegyek...még meglehet gázfűtést csinálok...ki tudja kondenzációssal
2013. jan. 7. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!