Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel szedjem le a vízkövet?

Mivel szedjem le a vízkövet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két akváriumot szeretnék vízkő mentessé varázsolni estig mivel ilyen koszosan nem szeretném őket sehova sem elraktározni, de lehet eladás lesz a sorsuk még nem tudom a lényeg hogy már nem fogom őket használni, de ilyen koszosan és vízkövesen én nem rakom el. Csak ma van időm takarításra szóval valami házi praktika? Vegyszert nem használnék...

Köszönöm előre is :)

2013. jan. 5. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ecetsavval dörzsöld át és utána alaposan öblitsd ki.
2013. jan. 5. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
20%-os ecet + forróvíz elegye
2013. jan. 5. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Vegyszert nem használnék."

Aztán miért nem? Miért nem lehet ecetsavat vagy citromsavat vízkőleoldásra használni? Miért veszed be a fejedbe hogy az valami rossz? Estig meg nem oldja le semmi ahhoz 24 óra kell!

2013. jan. 5. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért nem akartam vegyszert használni, mert ha a tömítésekbe beszívódik utána ha vizet töltök bele megvan az esélye hogy kienged a halaknak meg annyi....és lehet hogy ha megbolondulok két nap múlva megint visszahelyezem a helyükre az akváriumokat szóval még nem tudom :))
2013. jan. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!