Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 90 nm-es 2 szobás sátortetős...

90 nm-es 2 szobás sátortetős kockaházunkat hogyan tudnánk átalakítani, hogy minden tér jól kihasználható legyen?

Figyelt kérdés
tipikus kockaház. Az előtetőt beépítettük,az lett az előszoba. Belépünk van a folyosó,ami egy semmire nem jó,keskeny, kihasználatlan terület. Balra nyílik belőle 2 szoba,jobbra a konyha-étkező,ami együtt max 12 nm, utána a fürdőszoba,a folyosó végén a wc. A konyhából nyílik még 1 kis kamra. Hozzáépíteni nem tudunk sajnos egyik oldalon sem. Az első szoba a mienk,a hátsó a 2 gyereké,akik külön neműek és ha nagyobbak lesznek nem tudni hogy tesszük külön őket. Ha vendégek jönnek,a konyhai étkezőasztalnál ültetem le őket,ami nem túl jó,mert az egész egyben van a konyhával, nem tudom hogyan választhatnám el térben. Ha tud valaki olyat aki modernné át tudta alakítani ilyen tipusú házát vagy tudtok olyan oldal linkelni ahol vannak tervrajzok szívesen venném. Egyéb ötleteket is.
2013. jan. 4. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
egy alaprajz: [link]
2013. jan. 6. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:
jaj, bocs, figyelmetlen voltam, ez a két gyerek külön szobájának problémáját sajnos nem oldja meg.
2013. jan. 6. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!