Most mit csináljak? Biztosítás. Részletek lent.
A nyáron egy autós kidöntötte a kerítésünket. Ez oké, a biztosítója elméletileg intézkedik, de még mindig ott a lyuk a kerítésen. Lejjebb úgy 20-30 méterrel kb. 3 hete egy lovaskocsis szintén kidöntött egy részt a kerítésünkből. Azon a részen, ahol két birkát is tartottunk. A lovaskocsis ígérte, hogy elintézi a kerítést, ne forduljunk a biztosítónkhoz. Azóta sem történt semmi. A birka meg úgy jön ide, hogy ma de. amikor mentem őket itatni, azt vettem észre, hogy ellopták mind a kettőt, valószínű a rossz kerítésen keresztül.
Namost ugye elméletileg ezt is téríti a biztosító, de gondolom a kerítésromboló számlájára. De mi nem jelentettük 2 napon belül a kárt, mivel ígéretet kaptunk a rendezésére. Most mit csináljak, hogy megtérüljön a károm? Ha most jelentem a kárt, akkor a birkákat nem hiszem, hogy kifizetnék... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!