Valaki aki már használt Ceresit Stop Penészt segítene?
Figyelt kérdés
Panelben lakunk, és mivel csak bent tudom szárítani a ruhákat azért kijött a penész az ablak melett olyan 40-45 centis helyen. Vettem Ceresitet és azzal fújtam be, hogy már folyt a falról, majd áttörölltem egy szappanos melegvizes ruhával, hogy közömbösítse, de még most vizes. Mikor lehet visszatolni a kanapét? Ill. egy kicsit belélegeztem lehet tőle bajom?2012. dec. 28. 14:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg kiszárítani a falat, ha mással nem hajszárítóval... Ami előtt pedig kiteregeted a ruhákat, centrifugázd ki, így gyorsabban szárad. És mindenképpen szellőztess kb 2 percet, így a magas páratartalom kimegy. Ne tegyél a fűtőtestre párásítót, mert az is rátesz a penészedő falakra.
2/4 A kérdező kommentje:
Már az előbb próbáltam a hajszárítót, de holnap reggelig itt állhatnék, meg van páramentesítőnk is és most már felszreltünk a fürdőbe egy szárítót és oda teregetek.
2012. dec. 28. 14:59
3/4 anonim válasza:
A Ceresit Stop egy jó páraelszívó, de nem a mosás utáni intenzív páraelszívásra szolgál.
A falban lévő pára folyamatos elszívására alkalmas.
Ha a fal penészedik, akkor nem a ruha szárításával van a baj. A lakásban lakni kell, és úgy kell kialakítani, hogy az ottani tevékenységek végett ne keletkezzen gombásodás.
Vagy a folyamatos szellőzést kell megoldani, vagy a falban keletkező víz fel szivárgását kell megszüntetni, vagy esetleges hideg elleni szigetelést kell megoldani.
Lehet egy hőhíd, amire lecsapódik a pára, és ezért keletkezik a gombásodás. Már ki vagyok képezve erre nagyon.
küldök egy linket privibe és azt nézd meg. Lehet, hogy megoldás lesz a problémádra.
4/4 anonim válasza:
szelőztes surun leg jobb gomba öllöszer a hipó 100%ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!