Gáz Fűtés! Mennyi gáz fogy 1 télen kb 150 m2 kertes házban? / tudom a hőfok sokat számít, és a fűtött hónapok száma is stb/ .
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 19:50
1/6 A kérdező kommentje:
De mégis ,kinél mennyi a fogyasztás?????
2012. dec. 26. 19:57
2/6 anonim válasza:
Én nem tudom kiszámolni csak télre mert nem mérjük így külön, de nyilván télen fogyasztunk a legtöbbet. Mi házunk 100 nm-es, és évi 1300 m3 gáz fogy. Sógornőméké 200 nm-es, és náluk 3000 m3 fogy egy év alatt. Szerintem sok múlik a szigetelésen, és hogy kinél mennyi a hőmérséklet, mennyit vannak otthon.
Mi pld. szeretjük a 23-24 fokot télen (éjszaka is), és nagyon jó a hőszigetelésünk. És napközben nem vagyunk itthon, dolgozunk, gyerek oviban.
4/6 A kérdező kommentje:
Kb,nálunk is ez az arány .120m2 alapterület és 60m2 emelet.Lent szűk 21,emeleten 22,5-23. És évi 2000m3 .
Azért Írtam más adatot, mert kb földszintesnél annyinak felel meg.
2012. dec. 26. 20:38
5/6 anonim válasza:
Csak a téli fogyasztást nem tudom, egy évben 2200 m3 fogy, de ebben benne van a melegvíz (kb. havi 10 m3) és a főzés is. Nappal 22, éjjel 20,5 foknál kapcsol ki a termosztát.
6/6 anonim válasza:
Lemaradt, hogy 120 m2 családiház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!