Véleményetek szerint melyik áruházban lehet a legolcsóbban bevásárolni (kaja, piperecucc, szóval mindent)?
Figyelt kérdés
középkategóriás élelmiszerre és egyéb cikkekre gondolok. én mindent egy helyen veszek meg, eddig a tescoba jártam, de mondják, hogy mások olcsóbbak. ilyenek, mint auchan, metro, stb.2009. aug. 24. 09:46
1/6 anonim válasza:
Szia, sztem Auchan-ben, Tesco ugy vettem észre drágább:)
2/6 anonim válasza:
Nekem a penny, lidl, tesco a körutam, sajnos egyik sem olcsó, de itt ez, ott az az olcsóbb. A Pest környékieknek jó, mert szinte minden van a közelükben. Felénk nincs auchan, cora. De szívesen mennék, mert valamikor valami ott akciós.
3/6 anonim válasza:
Az Auchanban sokkal olcsóbban jövök ki egy-egy bevásárlás alkalmával. Egy 50e Ft-os bevásárlásnál 3-5e Ft-ot tuti megspórolok, ha az Auchanban vásárlok és nem a Tescoban!
4/6 anonim válasza:
HA megengedheted magadnak, érdemesebb több helyre menni és beszerezni az akciós, vagy olcsóbb dolgokat! Rengeteget lehet így spórolni, de idő és benzin költséges. (ha van kocsi és azzal mennél)
5/6 anonim válasza:
Auchan.
Budapesten rendszeresen vásárolok ott. Szerencsére pár hónap múlva itt nálunk is nyitnak egyet.
6/6 anonim válasza:
Az Auchant megutáltam,miután minden flakon,doboz után felszámol 5.- Ft-ot!
Hétvégén 700.-Ft volt a környezetvédelmi üveg beteét.
Még a cicakaja dobozára is felszámolták.
Mit képzelnek? Ki fogja gyüjtögetni,és ott sorban állni a szaros 5.-Ft-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!