Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint melyik...

Véleményetek szerint melyik áruházban lehet a legolcsóbban bevásárolni (kaja, piperecucc, szóval mindent)?

Figyelt kérdés
középkategóriás élelmiszerre és egyéb cikkekre gondolok. én mindent egy helyen veszek meg, eddig a tescoba jártam, de mondják, hogy mások olcsóbbak. ilyenek, mint auchan, metro, stb.
2009. aug. 24. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, sztem Auchan-ben, Tesco ugy vettem észre drágább:)
2009. aug. 24. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a penny, lidl, tesco a körutam, sajnos egyik sem olcsó, de itt ez, ott az az olcsóbb. A Pest környékieknek jó, mert szinte minden van a közelükben. Felénk nincs auchan, cora. De szívesen mennék, mert valamikor valami ott akciós.
2009. aug. 24. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Auchanban sokkal olcsóbban jövök ki egy-egy bevásárlás alkalmával. Egy 50e Ft-os bevásárlásnál 3-5e Ft-ot tuti megspórolok, ha az Auchanban vásárlok és nem a Tescoban!
2009. aug. 24. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
HA megengedheted magadnak, érdemesebb több helyre menni és beszerezni az akciós, vagy olcsóbb dolgokat! Rengeteget lehet így spórolni, de idő és benzin költséges. (ha van kocsi és azzal mennél)
2009. aug. 24. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Auchan.

Budapesten rendszeresen vásárolok ott. Szerencsére pár hónap múlva itt nálunk is nyitnak egyet.

2009. aug. 24. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az Auchant megutáltam,miután minden flakon,doboz után felszámol 5.- Ft-ot!

Hétvégén 700.-Ft volt a környezetvédelmi üveg beteét.

Még a cicakaja dobozára is felszámolták.

Mit képzelnek? Ki fogja gyüjtögetni,és ott sorban állni a szaros 5.-Ft-ért?

2009. aug. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!