Zoorika kérdése:
Whirlpool mosógépemben mosás után víz marad. A cső a mosdóhoz van kötve. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 17:19
2/10 anonim válasza:
Ha a mosdóból rendesen lefolyik a víz akkor nincs dugulás.
Valami miatt a gép nem tudja kinyomni.Nézd meg a szűrőt nincs e tele kosszal.
3/10 anonim válasza:
Magasabban van a kifolyás mint a szívattyú.
4/10 anonim válasza:
A lapátos szívattyú felfelé nem tudhat nyomni .Az igazi az volna hogyha a padlólefolyóba lenne dugva a kifolyócső.
5/10 Zsolt75 válasza:
Az én gépemnél is magasabban van a falba a kifolyó mégsem marad benne víz !
Szerintem is nézd meg a szűrőt és ha az tiszta akkor lehet a szivattyú lesz a hibás.
Valószínű régebben nem volt ilyen probléma pedig így használtad gondolom... úgyhogy ez a magasan van szisztéma itt nem jön be.
6/10 anonim válasza:
lehet a tiédnél nem számít de a miénkre az van írva hogy 60-100cm között kell lenni a kifolyócsőnek
7/10 Zsolt75 válasza:
Értem én, de egy normál mosdó is 90cm.
8/10 anonim válasza:
"A lapátos szívattyú felfelé nem tudhat nyomni "
Azért ennek érdemes lenne utánaolvasnod szerintem...
9/10 Zsolt75 válasza:
Capricorn ha nekem címezted az előbbit: én elfogadom az érvedet, de a mosógépek általában úgy vannak kialakítva hogy egy mosdóba is lehet a kifolyót tenni. Ehhez még egy íves törésgátlót is adnak hozzájuk. Egy normál mosdó 90cm nél nincs magasabban. A kimenő vízcsonk meg lent jön ki a mosógépből. A szivattyú gondolom típusonként más és más helyen van de ha csupán ezen múlna akkor egyikből se jönne ki a víz.
10/10 anonim válasza:
@Zsolt75
Nem neked címeztem, annak szól, akitől az idézet való.
(Nem értem, szerinte egy lapátos szivattyú miért ne tudna nyomni felfele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!