Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fényes nappal kiraboltak....

Fényes nappal kiraboltak. Ötletek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Családi házban lakom, Budán.

Egy hónapja fényes nappal kiraboltak, elvittek minden nagyobb értéktárgyat.

A szomszédok nem láttak senkit, a rendorség "dolgozik rajta", de mindannyian tudjuk, hogy ha egy hónapig holgoznak, az mit jelent.

Biztonsági kamera nincs az utcában, a lakásban volt egy rejtett kamera, de az arcuk (4) nem látszik.

Oszinten, nem bízom a rendorségben, ismerosök körében sem az volt a tapasztalat, hogy valaha is megtalálták a betöroket, természetesen nem vágom el ezt a vonalat sem, lehet hogy sikerrel járnak...

Csináltam egy weblapot, oda feltettem a videót, terjed is rendesen, de eddig semmi.

Egyáltalán hogy a fenébe tud valaki úgy felpakolni negyed lakást egy kis kocsiba NAPPAL, hogy senkinek nem tunik fel??????????? Megáll az eszem.

A szomszédok nagyrészt idos, kicsit rokkant emberek. Családjuk aligha van, ritkán, 2-3 évente jönnek.

Figyelem a vaterát, teszveszt, minden aukciós és "olcsó áru vagy használt áru" oldalt, ahol felbukkanhatnak a dolgaim, eddig semmi. Körbejártam néhány piacot is, semmi.

Merre indulhatnék el? Mit csináljak? Ötletek? Esetleg neadjisten tapasztalatok?

2012. dec. 18. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Na mit gondolsz, kik csinálták. Ki az, akiknek ebben az országban csak jogaik vannak?

(Súgok: NEM a politikusok voltak)

A sündőröktől meg ne is várj semmit. Nekem kb. hasonló módon csórálták el a kerékpárom és a laptopom is. És mit csináltak? Semmit. Nevetséges semmirekellő ingyenélő bohóctársulat..."szolgálunk és védünk", whehehee....de legalább traffipaxozni azt tudnak :$

2012. dec. 18. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz nagyobb értéktárgy alatt?

Pl. hifit, tévét, dvd lejátszót röhögve továbbadják kéz alatt sutyiban, nekem pl. eszembe nem jutna vaterára feltenni...

Ha a videót felrakod közösségi portálra (fészbuk), úgy még gyorsabban elterjed és nagyobb esélyed van, hogy valaki látta őket. Nem azért mondom, de ha én például arra sétálnék és látnék 3-4 formát, aki más házát rabolja ki (nyilván nem kezdők és nem órákig tököltek, hanem összerakták a cuccot és húztak is el), mocsok gyorsan felvenném a nyúlcipőt, mielőtt észrevesznek, el tudod te is képzelni szerintem, hogy miért.

Hogy mit csinálja... Lakásba masszív riasztórendezszer, rejtett kamera a bejárathoz, hogy felvegye a pofájukat, ablakokra masszív rács... Mást hirtelen nem tudok. A holmijaidnak szerintem búcsút mondhatsz.

2012. dec. 18. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok jóval biztatlak.

őrző-védő szolgálatra bekapcsolt riasztóval szereld fel a házat.

2012. dec. 18. 02:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ezt fújhatod...

Úgy törtènhet meg az ilyesmi, hogy mindenki sz.rik egymás fejére.

Régen zárni sem kellett az ajtót, ès a szomszédok is figyeltek egymásra.

Lehet tudni, hova töltötted fel a videót? Kíváncsi lennék rá.

2012. dec. 18. 03:41
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk vállal betörték úgy az ajtót, hogy ripityára tört a fa és az ajtófélfa. Mindegyik szomszédunk öregember, akik azt is hallják, ha lábujjhegyen elmész a folyosón, mert már lesnek is ki. A széttörő ajtó hangját fura módon senkisem hallotta, sőt, a papagájom sipítozását se, amit én két emelettel lejjebb tisztán hallottam.

Holott nem kellett volna hősiesen kirohanni, csak egyszerűen hívhatták volna a rendőröket, az is lehet, hogy elég lett volna...

2012. dec. 18. 07:58
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Pár évvel ezelőtt (100 lakásos társasház) fényes nappal az egyik lakást az utolsó szögig kirámolták. Amikor a szomszédok rákérdeztek a rakodóknál, azt mondták, hogy a tulaj kérte meg őket, mert eladja a lakást, költözik máshova.

Nyáron ugyanitt asszonyka kiköltözött a hétvégi házába, egy alkalommal felment a saját lakásába, és tök üres volt. Senki nem hallott semmit, valószínű, hogy házbeliek voltak.

2012. dec. 18. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:

ma 03:41:

Persze, hogy nem szól senki szívesen a rendőrségnek.

Az egyik barátom szólt, meg is lett az eredménye: több alkalommal be kellett menni a rendőrségre, mondhatom nagyon örültek a munkahelyén is. Ráadásul később a rendőrségen együtt kellett várakoznia a gyanúsítottak rokonságával. A "hogy a rák egye ki a beled" volt a legenyhébb, amit mondtak neki. Persze a rendőröket ez nem érdekelte. Utána meg járkálhat a tárgyalásokra tanúskodni. Szintén a népes családi kör "társaságában"

Csodálod, hogy inkább úgy tesznek az emberek, mintha nem látnának/hallanának semmit?

2012. dec. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!