Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel tegyem fel a kültéri...

Mivel tegyem fel a kültéri égősort?

Figyelt kérdés
Szikszalag, vastag cellux nem fogja meg. Szeggel nem akarjuk felrakni.
2012. dec. 14. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerű szilikonpasztával, azt lejön később.
2012. dec. 14. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen felületre akarjátok rögzíteni, mert nem mindegy hogy vakolat, fa, beton vagy műanyag. Ha szögelni nem akartok akkor marad az ipari ragasztószalag, csak a leszedésnél vigyázni kel nehogy a vezetéket megsértse mert baromi erős, és ronda is azért, de azt kisebb praktikával meglehet oldani persze. Én tavaly Delta multi band ragasztó szalagot használtam amit az ablak keretre rögzítettem rá elég ronda volt így de fenyőfa ágakkal betakartam. Ilyen ragasztó szalagot talán barkácsboltban lehet kapni, én találtam az utcán egy féltekerccsel, nem tudom mennyibe fáj egy ilyen de biztos nem olcsó.
2012. dec. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!