Mosódióról, mosószappanról mik a tapasztalatok? Mit használtok mosáshoz?
én mosódiót használtam, nem volt rossz, de valahogy annyira nem fogott meg, már nem használom. mosószódát viszont szeretem, azt mindenhez használom. mosószappant konkrétan csak akkor használok, ha foltos valami, mosás előtt benedvesítem az anyagot szappannal és úgy teszem be a gépbe.
most viszont ki fogom próbálni, amit itt olvastam: [link]
a dió sztem nem sokat ér.
a mosószappan 40 foktól jól mos, mosószódával kilehet még egészíteni.
Mosódióval mosok és mosóparfümmel és ecettel öblítek. FOlttisztításra pedig nátrium-perkarbonát, és kenőszappan a megoldás.
Kényszerből álltam át az ökomosásra, mert a gyerekem arcán seborrheás dermatitis van, semmitől nem múlt el, csak az igen káros steroiddól, attól is csak ideig óráig, és lám, mióta nem használok szintetikus vegyszereket a ruha tisztítására, elmúlt.
A másik ok pedig a pénz, ugyanis egy hónapban heti 8-10 mosással számolva alig 1000 ft a költsége.
Akinek nem jött be ez a fajta mosás, nem tisztították ki rendesen a mosógépet, és itt nemcsak a látható koszra gondolok, hanem az évek alatt használt mosószer és öblítő lerakódásra gondolok. Ugyanis a kőolajszármazékok elnyomják a természetes dolgok, így a mosódió hatását is.(kőolajszármazék van minden mosószerben és öblítőben) Egyéjszakás trisós ecetes forró vizes áztatással lehet megszabadulni tőle.
És igenis nagyon finom, friss, illatos lesz a ruha a mosóparfümtől is. A legfontosabb pedig, hogy vegyszermentes.
Egyre többen látják a rengeteg vegyi anyag káros hatásait. Itt volt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!