Albérletesek! Sikerült már valakinek kiirtania a csótányt a lakásból?
Már több mint egy éve itt lakom, de csak 4 hónapja tűntek fel, azelőtt egyáltalán nem voltak. Azt sem tudom, mitől jelentek meg a lakásban...
A fürdőszobából sikerült valamilyen módon eltüntetnem őket, de a konyhából egyszerűen nem tudom. Az a baj, hogy a főbérlő nem foglalkozik a dologgal, letudja annyival, hogy majd beszél a közös képviselővel, mi lakók pedig mindhárman diákok vagyunk és nincs felesleges harminc ezrünk, hogy irtást végeztessünk félévente.
Kipróbáltam már mindenféle házi módszert: betömködtem a lyukakat, citromot, uborkát, szódabirkarbónát raktam szét mindenfele, ahol látom őket, folyamatosan takarítok, lehetőleg nem hagyok elől még mosatlant sem, nemhogy kajamaradékot, de mindig előbújnak a szekrények mögül vagy ilyen-olyan repedésekből. Már teljesen kész vagyunk...
A csótányra egyetlen megoldás van: Az egész háznak össze kell fognia és egy nap az összes lakást végigszóratni egy rovarirtó szakemberrel. Utána újítani félévente.
Minden más módszer félsiker vagy annyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!