Elektromos ágymelegítőből milyet érdemes venni?
Reggel van, hogy 12 fokra is lemegy a hőmérséklet, de leggyakrabban 14-15 fokra.
Mennyire fontos a több fokozat?
Milyen márkát érdemes venni?
Nekem Sencor van,én még 15-ért vettem,most tesco-intersparban 4500-5000-ért is látok.
2 fokozat van rajta,mielőtt ágybabújok,előtte 5 perccel felkapcsolom 2-esre,bebujok,1-es elég,éjjelre le szoktam kapcsolni,mert nálunk nincs enynire hideg,de ha úgy hagyod sem fogyaszt sokat.
Csak ajánlani tudom a Sencorokat,nekem ez 3.tél hogy üzemel. (lepedőt én teszek rá,bár azt irják hogy mosható,én nem mertem még kimosni,igaz igy nem is koszos)
Köszi.
pont most volt tescos akciós ágymelegítő, 3300 ért vettem saját márkás, 9 fokozatú. remélem jó lesz!
Azt nem ismerem,de tesconak most sokkal jobb már a minősége mint pár éve.
az egyetlen amire figyelj,bár van biztonsági kapcsoló vagymi benne,hogy 10-15 pernél tovább ne működjön úgy hogy nem használod(nem nehezedik rá súly),mert ott melegit,ahol fekszel rajta,többi részén nem,igy nem termel veszteséghőt.Viszont ha sehol nem tudja leadni a hőt,akkor kicsi eséllyel,de kigyulladhat.(kolléganőmnek gyulladt ki,2 órára hagyta ott max fokozaton)
neki tescos volt?
amúgy az van benne, hogy a max fokozaton max 1 óráig üzemelhet.
én csak az 1-4 fokozatokat fogom használni.
Nem tescos,2 éve még tesconak nem is volt sajátmárkása.
Én nem tennék fölé 2 plédet,hanem alá inkább,fölé csak lepedőt,hogy egyből téged érjen a meleg,alul meg a pléd melegszik át,igy ha kikapcsolod,akkor még egy darabig tart a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!