Hány fokos hálószobában szeretsz aludni?
Én képtelen lennék fűtés nélküli szobában aludni, hiszen nem mozgok éjjel, lelassul a vérkeringés, biztosan beteg lennék 15-16 fokban, belélegezni egy alacsony hőmérsékletű levegőt számomra kész tüdőgyulladás.
Nappal 20-21 fokban nincs semmi bajom, de éjjelre nálunk 23-24 fok van, próbáltuk a hidegebbet is, de mindig megfáztam és hurutos lettem reggelre.
22-25 fokot szeretem :)
de ahol most lakom itt kb csak 18-20 fok van, úgy hogy egész nap megy a gépem... ha nem menne, akkor kb 16 fok lenne - aminél nekem már a pizsi egy melegítőnadrág+poló vagy pulcsi, éppen milyen kedvem van...
A mi albérletünkben egész egyszerűen nincs fűtőtest a hálószobában :D Nem tudom, hány fok van, de hidegebb, mint a lakás többi részében.
Mondjuk nálunk alapból hidegebb van, mint egy átlagos háztartásban, ugyanis bárki jön hozzánk vendégségbe, mindig fázik, pedig olyankor maximumra tekerjük a fűtést, és mi már majd' megsülünk :)
Emellett naponta legalább egyszer kiszellőztetem a házat- csak a friss levegő végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!