Elfagyhatnak a csöveim egy fűtetlen lakásban ebben az időben?
Ha 10-14 fok van a lakásban fűtés nélkül is akkor hogyan fagynának szét? Kérdés az mennyi lesz ott ha kinn -20 fok van. Leereszted a vizet és kész.
Csak érdekességképp... elutaztam 2 hónapra a vizet eszembe sem jutott leereszteni mert nem tudtam hogy 2 hónap lesz a vége és még nem is volt hideg. Ebböl egy hónapon keresztül ilyen minusz 10-20 fok volt. Családi ház, fűtés se alattam, se mellettem. Úgy jöttem haza hogy fel voltam rá készülve itt szétfagyott minden. Meglepő módon semmi baja, se a fűtési rendszernek, sem az elektromos kütyüknek, még a mosogép is átvészelte.
Nem azt mondom hogy ezt csináld, mert ez már mázli kategória, de akár ilyen is van.
Ha alattad és melletted fűtenek szerintem nem lesz gond.
Inkább aggódj a penészedés miatt, mert a falak túlhűlnek és lecsapódik rájuk a pára. Már csak ezért menjen néha egy kicsit a fűtés.
Amennyiben zárt rendszerű a fűtésed akkor nyomás alatt van a víz így nem 0 fok lesz a fagyáspontja. Ennek ellenére ha nagy hidegek vannak elfagyhat.
Mivel melletted laknak nemhinném , hogy elfagyna mert nem fog lehülni a lakás annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!