Miért gyártanak még olyan vécét, amiben belül a vizes luk nem elül van, hanem hátul?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:44
11/14 Bence_ válasza:
Lapos öblítésű vécék voltak régen. Nekem ezek tetszenek.
Sok helyen most már a mély öblítésűt teszik. Ebbe kell + papír ami szerintem pazarlás.
Mind két féléből van alsó és hátsó kifolyású.
12/14 A kérdező kommentje:
Jaj de megnyugodtam, nem csak az én "problémám" ez. Kénytelen vagyok úgy célozni, hogy a meredek falára essen, s ne csobbanjon idegen ember hugyátó*-sza*ától keveredett víz a se*gemre. Így meg fennáll a veszély, hogy oda is jut excrement, ahová nem is céloztam, és bunkónak titulálhat az utánam következő, miközben ez nem is igaz (annyira...)
2012. dec. 7. 23:01
13/14 Bence_ válasza:
Aki lepontozott az legyen szíves fejtse már ki, hogy mivel nem ért egyet?
14/14 anonim válasza:
Pl. hogy bár plusz papír kell bele, de kevesebb víz, hogy levigye a produktumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!