Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ház szigetelését kívülről...

Ház szigetelését kívülről kátránypapírral most, vagy tavasszal csináltassam meg?

Figyelt kérdés

Hívtam kért mesterembert.

Elsőtől megkérdeztük mennyibe kerül, átgondoljuk és felhívjuk. Most rögtön meg is csinálta volna.

Másikat is felhívtuk, szintén kértünk árajánlatot, ő azt mondta, hogy csak tavasszal érdemes, mert hiába melegítik fel gázpalackkal fel a falat nem éri el a hatásfokát, pláne ha ráesik rögtön az eső.

Akkor most melyiknek higgyek?

De az első máris felhívott hogy megvette az anyagot, mikor jöhet. Egy szóval sem mondtuk neki, hogy rögtön meg szeretnék csináltatni, akkor hagyta alább amikor megkérdeztem, hogy angolul is elmondjam, hogy megértse, nem most szeretnék megcsináltatni, csak kívácsiak voltunk az árára. Minden hol, ilyen rámenősek?

2012. dec. 4. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy tavasszal. A csapból is az folyik, hogy kevés a mesterember, ezért el vannak havazva. Innentől több mint gyanús, hogy aki azonnal ráér, ráadásul erőszakosan próbálja megszerezni a munkát, nem végezheti valami jól a dolgát, ha nincs megrendelése.

Másrészről logikusabbnak hangzik, amit a második mondott. Szóval inkább szerződjetek vele, vagy még inkább kérjetek még pár árajánlatot tavaszra és csak utána döntsetek.

2012. dec. 4. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne hogyan akarjátok kátránypapírral a falat szigetelni.Én ilyenről még nem hallottam elmagyaráznád?.A másik hogy az anyagot biztosan nem vette meg csak így akart rávenni hogy bízd meg a munkával.
2012. dec. 4. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Hogyan fogják megoldani azt pontosan nem tudom. Amit mondtak azt fent leírtam.

Nézd meg a rövid áttekintést, ott is szerepel, hogy vízszigetelés céljából.

[link]

2012. dec. 4. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerem az anyagot csak arról nem hallottam hogy függőleges falra rakják.Alapra és aljzatbetonra szokták ráégetni.
2012. dec. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!