Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Székesfehérvárra költöznénk,...

Székesfehérvárra költöznénk, négyemeletes lakónegyedbe? Hol van ilyen? Esetleg ti melyik lakónegyedet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

ez attól függ mit kedvelnél.

közel legyen minden, nyugodt zöldövezetes, zsúfoltabb panel is megfelel?

2012. dec. 4. 08:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszra méltattál! Elsősorban talán olyant szeretnénk a fiammal, amely eléggé biztonságos, közel van majdnem minden, értem ezen a boltot, iskolát, szórakozást, orvost. Az sem ártana, ha nem volna nagyon lepukkant, és talán fiatalosnak mondható. Létezik ilyen egyáltalán?
2012. dec. 4. 19:45
 3/8 anonim válasza:
10 emeleteset tudnék javasolni, én most költöztem el onnan és nagyon meg voltam elégedve a környékkel, plusz minden közel volt, még van is ott egy eladó lakásom, bár nem olcsón viszont jó a szomszédság és az egész épület, nincs csótány és egyéb idegesítő zajongó szomszédok :)
2012. dec. 4. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
10 emeletesbe nem szeretnék költözni, vidéki lány vagyok, még a 4 emeletes is sok, bár kezdek játszani a gondolattal, hogy ha jó a hely, akkor végül is mindegy.
2012. dec. 5. 15:21
 5/8 anonim válasza:

4 emeletesben nincs lift, szerintem sokkal jobb a 10-es ilyen szempontból, én is néztem mindenfélét és végül jobbnak találtam a 10 emeletest, pláne h a 4eseknél mindig volt vmi akadály h túl drága volt v épp nem tudtak kiköltözni mire kellett volna, aztán megtetszett egy 9. emeleti és nem bántam meg :)

egyébként előtte én se laktam sose panelba szval tartottam is tőle de nem vész.. jó nem családi ház de nincs velük baj :)

2012. dec. 5. 16:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Hosszabb távra terveznénk, és talán ha megöregszem, nem igazán szeretnék mondjuk áram hiányában a 9. emeletre felkapaszkodni, szóval ezért is gondolkodom egy 4 emeletes társasház, mondjuk max. 3.emeletéig. De azért természetesen 1-2 emelet érdekelne a legjobban.
2012. dec. 5. 19:57
 7/8 anonim válasza:

Értem, nem rossz ötlet, ki tudja mikre kell felkészülni :D

Egyébként a tóvárosi negyedet javaslom, ott vannak 10-es és 4-es házak is, és nagyon közel van minden, sulik, ovodák, boltok, (interspar) gyógyszertárak, stb..

de azért előtte érdemes személyesen is megnézni :)

2012. dec. 5. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, természetesen személyesen is szét fogok nézni, de azért jó tudni, hogy merre is kezdjem a nézelődést. Köszi.
2012. dec. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!