Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A penésszel egy hétig együtt...

A penésszel egy hétig együtt lehet élni?

Figyelt kérdés

Új lakásba költözünk és penészes a nappali a konyha és a fürdő is az ablak fölött a sarokban és körbe az ablakkeret. Egy hét múlva küld a főbérlő egy embert, aki eltünteti, de én várandós vagyok, és nem tudom lesz-e bajom tőle.

Lehet inkább megkérem a férjem, hogy mossa le domestossal, úgy olvastam, az megfelelően eltávolítja.

Vagy kivárhatjuk az egy hetet, nem betegszem meg tőle?

2012. nov. 30. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha alapvetően nem vagy allergiás vagy nem vagy hajlamos asztmára, akkor nem lesz baj. Minden nap szellőztess, legyen sokat nyitva az ablak. A domestos fehérít, ezt vedd figyelembe, mielőtt nekiesnétek az esetlegesen színes falaknak. Savo penészölővel is be lehet fújni, nálam a fal színén nem változtatott. Viszont mindkettő csak ideiglenes megoldás, nem tudom, hogy a főbérlő által küldött ember mit fog rá kitalálni...
2012. nov. 30. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
a férjed (maszkban!) legalább törölje le naponta,fujhattok rá savo nevű szert is
2012. nov. 30. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:

ezt a Savo nevű szert lehet szerintetek kapni külföldön is, mert nem Magyarországon élünk. vettünk rá valamit, ami penészre való.

nem tudom, mit fog kitalálni, de a többi lakás nem penészesedett be a házban, csak ez. az a sejtésem, hogy aki előttünk lakott ott, kb soha nem szellőztetett.

mert amikor mentünk megnézni a lakást akkor is nagyon állott volt a levegő és büdi

2012. nov. 30. 17:03
 4/5 A kérdező kommentje:
szóval ha el lesz tüntetve, akkor csak jó lesz. nekem valahol mindig nyitva van a lakásban az ablak, és minden nap kinyitok minden ablakot egy 10 percre.
2012. nov. 30. 17:04
 5/5 anonim válasza:
Mi hypot hígítottunk 1-1 arányban vízzel, ezzel mostuk le háromszor a falakat. Átmeneti megoldásnak jó volt, gondolom, azt lehet kapni. De a hypo és a domestos is nagyon erős szagú. Semmiképpen ne legyél otthon, mikor férjed mossa. Meg utána jó darabig ne. Folyamatos szellőztetés mellett is egy-két napig érezhető.
2012. dec. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!