Új lakásba költözünk és penészes a nappali a konyha és a fürdő is az ablak fölött a sarokban és körbe az ablakkeret. Egy hét múlva küld a főbérlő egy embert, aki eltünteti, de én várandós vagyok, és nem tudom lesz-e bajom tőle.
Lehet inkább megkérem a férjem, hogy mossa le domestossal, úgy olvastam, az megfelelően eltávolítja.
Vagy kivárhatjuk az egy hetet, nem betegszem meg tőle?
Ha alapvetően nem vagy allergiás vagy nem vagy hajlamos asztmára, akkor nem lesz baj. Minden nap szellőztess, legyen sokat nyitva az ablak. A domestos fehérít, ezt vedd figyelembe, mielőtt nekiesnétek az esetlegesen színes falaknak. Savo penészölővel is be lehet fújni, nálam a fal színén nem változtatott. Viszont mindkettő csak ideiglenes megoldás, nem tudom, hogy a főbérlő által küldött ember mit fog rá kitalálni...
2012. nov. 30. 12:04
2/5 anonim válasza:
a férjed (maszkban!) legalább törölje le naponta,fujhattok rá savo nevű szert is
2012. nov. 30. 14:06
3/5 A kérdező kommentje:
ezt a Savo nevű szert lehet szerintetek kapni külföldön is, mert nem Magyarországon élünk. vettünk rá valamit, ami penészre való.
nem tudom, mit fog kitalálni, de a többi lakás nem penészesedett be a házban, csak ez. az a sejtésem, hogy aki előttünk lakott ott, kb soha nem szellőztetett.
mert amikor mentünk megnézni a lakást akkor is nagyon állott volt a levegő és büdi
2012. nov. 30. 17:03
4/5 A kérdező kommentje:
szóval ha el lesz tüntetve, akkor csak jó lesz. nekem valahol mindig nyitva van a lakásban az ablak, és minden nap kinyitok minden ablakot egy 10 percre.
2012. nov. 30. 17:04
5/5 anonim válasza:
Mi hypot hígítottunk 1-1 arányban vízzel, ezzel mostuk le háromszor a falakat. Átmeneti megoldásnak jó volt, gondolom, azt lehet kapni. De a hypo és a domestos is nagyon erős szagú. Semmiképpen ne legyél otthon, mikor férjed mossa. Meg utána jó darabig ne. Folyamatos szellőztetés mellett is egy-két napig érezhető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!