Ismeritek a CERESIT Stop Pára nevű készüléket? Milyen? Tényleg jó? Hatásos?
Vegyi úton ennél több nedvességet nem lehet lekötni.Ha szükséges használni kell a kettős készüléket vagy többet.Ennél több párát csak elektromos páraelszívó gyüjt össze!
Azért azt tudni kell hogy a penész nemcsak vízből él hanem szerves tápanyag is kell neki.A diszperzit ezért nagyon rossz mert szervesanyag.
Vegyész
én nem vegyész, csak egy sima vásárló :)
nem ér semmit
minden szobába vettünk egyet, igaz, hogy egy csomó víz gyűlt össze az alján, de a penészedés nem állt meg, nem csökkent
elég drága pénzkidobás volt :(
Akkor el kellet volna olvasnod amit írtam! Nem érted hogy a penész vízet és szervesanyagot fogyaszt?Vegyi úton ennél több párát nem lehet lekötni! De hiába veszel elektromost ha a szerves tápanyag biztosítva van a penésznek!Azt is leírtam nem egyet kell venni és várni a csodát.
Vegyész
Azt senki nem állította hogy a penészedést megállítja! Csak a helyiség páratartalmát csökkenti.Nem víz az hanem tömény kalciumklorid oldat.Mellesleg a József körút 65-ben kilóra lehet CaCl2 granulátumot venni ami jobban köti a párát mivel nagyobb a felülete.És 1kg olcsóbb mint a 1/2kg-os tabletta.Egy műanyag tésztaszűrőbe téve egy kisvödörre kell tenni, és működik.
Vegyész
Ez a baj mikor olyan valótlanság terjed hogy a penésznek csak hideg kell meg víz.Szervesanyag is kell!
Vegyész
A pára okát kellene megszüntetni.
Akkor segít eltüntetni a fennmaradó nedvességet a falakból.
Egyébként sokat felszív, de az utánpótlást nem akadályozza meg.
A 17 fok alatti hőmérséklet illetve 65 % feletti páratartalom esetén nincs sok esély a penészedés megszüntetésére.
A Ceresit megköti a párát, de borzasztó drága.
Igaz egy jó elektromos páramentesítő is 50 ezer körül van.
Két éve nagyon esős év volt. Már október és nyirkos hideg volt amikor az egyik szobában aljzatbetont kellett csinálni, majd festés tapétázás. Ezzel jelentős mennyiségű víz került a szobába. A fűtéssel is gondok voltak. Kaptam kölcsön egy elektromos páramentesítő készüléket. Naponta ürítettem a 2 literes tartályát több mint egy hétig. Nem lett penészes a szoba és azóta sincs penész problémánk.
A tapasztalatos alapján babfittyet sem ér, mi egy páramentesítő készülékkel oldottuk meg a penészgondjainkat.
Még az életünk is megváltozott, mióta megvan a készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!