Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » El tudnám valahogy kerülni az...

Mike Rame kérdése:

El tudnám valahogy kerülni az áram kikapcsolást?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek, sajnos olyan helyzetbe kerültünk, hogy Édesanyám és én is elveszítettük a munkahelyünket, egyedül öcsém minimálbéres fizetése van (Édesapám 2 éve meghalt) és áram kikapcsolás alá kerültünk. Az a nagy gondom, hogy már a mai nap a kikapcsolási időszakba tartozik, viszont sikerült kölcsönkérnem a számlára elegendő összeget 2 régi barátomtól, viszont ők csak 2 nap múlva tudják nekem elutalni a pénzt. Nem lehetne valamit tenni, hogy azt a 2, maximum 3 napot még megvárja a szolgáltató, vagy ilyenkor már nincs mit tenni, mert akár ma vagy holnap kijöhetnek kikapcsolni, viszont ha megvárnák, pénteken be tudnám fizetni és elfaxolni. Viszont ha ma vagy holnap kikapcsolják akkor már mindegy, hiába is kapom meg azt a számlára való pénzt, a többit egyelőre nem tudom elrendezni, ami még fennmarad, de nem esik kikapcsolási hátralék alá csak következő hónapban valamikor. Tehát lényegében ha szerencsém lenne ezen a 2-3 napon múlna most a dolog.. Nagyon kérem, ha valaki tud választ kérem segítsen, előre is köszönöm.
2012. nov. 28. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrégen volt ilyen kérdés, konkrét eseteket is leírtak. Keresd meg, vannak benne hasznos infók.
2012. nov. 28. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

bármikor kikapcsolhatják, ilyenkor már hiába kéred, hogy várjanak péntekig

ha szerencsétek van, nem jönnek addig, de ha emgjelennek, nem ofgja őket érdekelni, hogy pénteken tudnád rendezni a tartozást. Ha pedig kikacsolják, akkor a kikapcsolási és a visszakacsolási díjat is fizetni kell ahhoz, hogy újra legyen áram a lakásban.

2012. nov. 28. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért tőlünk várod a választ? Az egyetlen, aki ebben tud segíteni, maga a szolgáltató. Hívd fel vagy menj be hozzá, és mondd el nekik. 2 napot szerintem fognak várni, nekik is az az érdekük, hogy ki legyen fizetve, amit szolgáltatnak neked.
2012. nov. 28. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikapcsolják, menjetek be a Családsegítőhöz. Ők bevehetnek a védett fogyasztói körbe. Ez valamennyire segíthet rajtatok.
2012. nov. 28. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
2-3 nap miatt nem kapcsolják ki nyugodt lehetsz, azért a pozitív hozzáállást értékelik tehát szólj be hogy melyik napon teszed fel a pénzt.Ha befizetted azonnal mutasd be a feladás igazolását bizonyító szelvényt!
2012. nov. 28. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
2012. nov. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!