Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakásriasztót milyet érdemes?

Lakásriasztót milyet érdemes?

Figyelt kérdés
XIII. kerületi lakásba, ahol nem magas a havidíj, és megbízhatóan, gyorsan kijönnek ha riasztás van? Melyik cégnél lenne érdemes beköttetni, van valakinek tapasztalata? Köszi:)
2009. aug. 17. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Családi ház, társasház, vagy panel? Bár lakást írtál akkor talán panel lehet! Panelba én olyan 7500 körül tudok beszerelni rendszert, és a Multialarm, vagy a Matávőr vevőjére szoktam kötni! Ez a két legnagyobb cég ma Mo-n, biztos háttérrel. A havidíj mindenütt 3000 ft körül mozog. A matávőrnél most van valami hűségidős akció, és csak 990 ft-tól építenek ki rendszereket távfelügyelettel. Majd megnézem pontosan mi is ez, ha bemegyek a céghez.
2009. aug. 18. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:

És ez milyen? Ki megy ki ha gond van és milyen érzékelők vannak és szabotázsvédett?

Egyébként társasházról lenne szó, de szomszédok nem akarják beköttetni csak én.

2009. aug. 20. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Elírtam, a 7500, az 75000 akart lenni. Passzív infrákkal, nyitásérzékelőkkel. Persze, hogy szabotázsvédett!

A matávőrt meg itt találod:

[link]

2009. aug. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!