Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csepelen egy 1,5 szobás lakás...

Csepelen egy 1,5 szobás lakás rezsije mennyi?

Figyelt kérdés

Átlag,panel vagy tégla+ közös költség!

köszi

2009. aug. 16. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem Csepelen van egy panellakásom a Szent Imre térhez közel, 46nm-es, 1,5 szobás.

- Fűtés, melegvíz előállítással együtt télen 25-27e Ft körül, nyáron 10eFt.

- Víz, villany mérő szerint. Mi ketten laktunk ott, víz kb. 5-6eFt, villany 3eFt körül volt havonta.

- Gáztűzhely van, ezért van gázszámla is. Ez havonta 1,5Ft szokott lenni, de csak kéthavonta kell fizetni.

- Szemétszállítás. Erre nem emlékszem pontosan, de nem egy nagy összeg. Talán 2eFt havonta.

- KábelTV, internet annyi, mint máshol.

- Közös költség 8,5eFt, de ebben benne van a lakás biztosítása is, ami nem rossz dolog, tekintve, hogy engem átlagban 2 évente leáztatnak a fölső lakók.

Nagyjából ennyi.

(Egyébként a lakás nagyon jó adottságú, világos, 1.emeleti, nincs is lelakva, ennek ellenére 1 évig árultam Bp-i és cepeli viszonylatban is elég olcsón, de a kutyának se kellett.)

2009. aug. 17. 09:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2009. aug. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!