Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázrezsó - biztonságos?

Gázrezsó - biztonságos?

Figyelt kérdés

Üdv!

Mivel jelenleg nem tudjuk használni a villanytűzhelyünket, gondoltuk veszünk egy gázrezsót, a szomszédnak is volt és ott bevált. Meg is rendeltem ezt:

[link]

...rendre meg is jött, már másnap!

Azonban elkövettem a hibát, hogy nem jártam utána a dolgoknak előre. Ez ugyanis camping rezsó, szabadtéri használatra. '-.-

Namármost akkor kidobtam volna 13000 forintot? Lakótelepen élünk, a 3. emeleten.

Leginkább az aggaszt, hogy ilyen az alja:

[link]

Ez a cső az, ami a gázégőbe megy. Miért nyitott?

(felülről amúgy ilyen: [link] )

Valaki aki ért hozzá, felhomályosíthatna. Palackot még nem vettünk, de jó lenne, ha lehetne használni...

2012. nov. 20. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahol az a rácsos-hálós rész van a csövön,ott kapja a levegőt,azzal nincs is baj. Mindegyik ilyen,vagy hasonló.

Én a "termékinformációk" 6.sorát<kivitel égésbiztosítás nélkül> tartom aggasztónak!

Nagyanyáink a '60-'70-s években főztek olyannal,amin nem volt égésbiztosító.

Egy résnyire nyitott ablakon a fuvallat,vagy a kifutott étel miatt elaludhat a láng---ha nincs ott senki,jön a gáz,amíg csak a palackban van.

2012. nov. 20. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1-nek igaza ven. elvileg használható a berendezés, de nincs égés biztosítója. valamint a házban ne reklámozzad, mert ahol elektromos tüzhely van penelokban, ott tilos a gázpalack.
2012. nov. 20. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, repültek a zöldek!

A főzésnél természetesen figyelni fogunk, úgyis csak átmeneti megoldásnak szánjuk.

2012. nov. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!