A házamba teljesen kiépíteném a padlófűtést! Megoldható az alábbiak alapján?
A helyzet a következő:a szobákban annak idején kb.10 éve a szobákban tölgyfa parkettát raktam le.(:S)Ezt feltudom úgy szedni valami vékony vágóval,vagy mondjuk 1 parkettát megbontanék és úgy a többit alányúlással felszedném?
És még egy ezek elégvastag parketták 20 mm vastag.Ezt félbetudom valahogy fűrészelni,hogy csak 7-8 mm vastag legyen?Köszi a válaszokat,minden tapasztalatra kíváncsi vagyok!:)
A parkettát fel fogod tudni szedni, de a vastagságát félbevágni képtelenség. Egy asztalos talán átgyalulhatná az összeset, de ez meg nagyon drága lenne + lehet, hogy az így elvékonyított parketta elvetemedne...
Padlófűtés fölé nem szeretnél inkább hidegburkolatot?
ahogy jelezték, parkett alá ne tegyél padlófűtést...semmi értelme... sem szőnyegpadló alá...
a legjobb a vékony kerámia burkolat alá tenni...lefelé erős szigeteléssel...ekkor már gazdaságos, és baromi jó a komfortérzet...(szerintem) nincs párja a padlófűtésnek... régebben nekem sem ez volt...
csodálatos érzés, hogy mindenhol langyos a "padló" amin jársz, akár mezítláb is... konyha, fürdőszoba, WC ez nagyon fontos, a szobákba pedig odavaló hidegburkolat kell...először szokatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!