Tényleg dárga volt? Vagy még olcso is?
Figyelt kérdés
30500ft fizettem két ajto +/4 részét kelett üvegeznie sziloval 4,5 katedrálüveggel.
párom sokallta holott ugy vélem munkadijjal /3 órás melo darabokba szedés és visszaállitás nem is sok érte)
2012. nov. 16. 12:05
1/9 A kérdező kommentje:
3/4 része üveges vágni kelett az üveget 4 kocak és két félkor ivü volt
2012. nov. 16. 12:06
2/9 A kérdező kommentje:
kocka ----> bocsi
2012. nov. 16. 12:06
3/9 anonim válasza:
Ha van biztosításod, ingyen meglett volna, ERGO drága volt!!!
4/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon drága volt. Lakásbiztosítással ingyen lett volna. De még anélkül sem fizettem volna ki ennyit. De ne másokkal foglalkozz, ha neked megért ennyi pénzt, akkor ez van.
5/9 A kérdező kommentje:
vadiuj ajtoba lett beletéve üveg sose volt még ebenne ergo nem tudtam kitörni hogy jelentsem
2012. nov. 16. 12:37
6/9 anonim válasza:
Simán be tudtad volna jelenteni. Üvegkárra 50eFt-ig nem jön ki a biztosító! Isten tatsa meg jó szokásukat!
7/9 A kérdező kommentje:
tényleg igazatok van teljes mértékbe!!!!
párom is tudta csak nekem nem mondta és nem akart ezzel játszani.
a bolond már bocs hogy ezt irtam
2012. nov. 16. 13:05
8/9 A kérdező kommentje:
ha most bejelentem valyon meg lehet még csinalni visszafele? memkkora az esély hogy tényleg nemjönnek ki?
2012. nov. 16. 13:13
9/9 anonim válasza:
A Magyarok mindig variálnak, még ha nem is mindig becsületesen is. Ennyi katedrál üveg nem volt drága a beépítéssel együtt. Az üveg m2- re megy. Azt nem írtad, mekkora volt az üvegtábla.Kijött egy táblából, vagy volt sok maradék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!