T-home felmondása hogyan működik?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt t-home sat tv-t köttettem be. Nem tetszik a minősége. A szerződésben az van, hogy nyolc napon belül indokolás nélkül felmondhatom. Kédésem az lenne, hogy ekkor ki fogják fizettetni az ingyenes szerelési díjat, ami 29000 lett volna?
Továbbá mi van akkor, ha 2 hónap múlva mondom fel vagy később? Akkor mit fizettetnek ki?
köszi
2012. nov. 13. 16:22
1/2 Syrakusa válasza:
Erről a 8 napos dologról nem tudok de az bizti,hogy ha hűségidőt aláírtál /1 vagy 2 év/ akkor szerződésszegési díjat azt Rád verik.....Nekem még fél év volt azt hiszem vissza,anno megcsúsztam és mivel nem fizettem egy darabig,felmondták a szerződést és 54.000 Ft - al megvágtak/ez csak a szerződés szegési/bontási díj volt/.......
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg kell várni, míg lejár a szerződésed. Az a 8 nap csak beetetés, amilyen kekeckedő egy cég. Mi örülünk, hogy végre nagy nehezen megszabadultunk tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!