Vegyes tüzelésű kazán javitása?
Szevasztok! Van egy KLO (vagy KLG?) tip. lemezkazánom, amelyik 35 év után elérkezettnek látta az időt, hogy kilyukadjon.A lik sajnos teljesen hozzáférhetetlen helyen van, a kazán szétvágása nélkül sem hegeszteni, sem forrasztani nem tudom. (Márpedig egy új kazánra nincs keret.) Az egyik szaküzletben azt mondták, a Loctite-nak van valami hő-és nyomásálló szuperpempője ilyen célra, de közelebbit nem tudtak róla.
Mármost az lenne a kérdésem: esetleg valaki használt-e már ilyen csodaszert - esetleg hasonlót - (tapasztalat), vagy netán tudnátok-e valami bevált, "népi" módszert ajánlani? (A "verd bele a f.-odat", stb. jellegű, nyilván igen szellemes tippekkel bőven el vagyok látva, hasonlókat irni szerintem felesleges fáradtság lenne!)
Hali Én a helyedben vágatnék be lemezt és abból tennék rá nagyobb foltot. Mi a cégnél kazánok alkatrészeit vágjuk a belső lemez vagyis a tűztér lemeze 8mm vastag sima bililemez ,ha tényleg érdekel.
Szerintem egy kazánt ne bízz a ragasztóra mert ott ugye 80-90 fokos is lehet lazán a víz. Nekünk is vegyes van ,de inkább vágnám ,hogy jó legyen és ne ragaszthassam.
Esetleg azt megpróbálhatod ,hogy mint egy foltot odaragasztod a lemezt illetve meghegeszted;)
Sok sikert!
jól írta elsőke,
adj hálát az istennek,hogy 35 évig jó volt,ez maga a csoda,
de erre már költeni,azt tényleg nem kéne,efelett eljárt az idő,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!