Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A fürdőszobából mivel lehet a...

A fürdőszobából mivel lehet a gombát eltüntetni?

Figyelt kérdés
Gomba nő a fürdőszobámban, szó szerinti gomba: kalappal, meg minden. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. A csempe fuga közül nő ki. Hogyan lehetne eltüntetni, van valami jó szer rá?
2012. nov. 11. 11:14
 1/4 kalmj ***** válasza:
Fotót kérünk róla! Törd le és hipó, vagy más lúgok.
2012. nov. 11. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp fotózd le, mert ezt ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Tudom hogy vannak fürdőszobába gombák, de én azt hittem lábgombás fertőzésre gondolsz. Én javaslom hogy alaposan távolítsd el a gombát, majd vegyél egy flakon hypot és jó alaposan mosd át vele. Szerintem nyugodtan csinálhatod egymás után 2-3 szor is, majd ha megvagy vele akkor javaslom hogy bő vízzel mosd át, majd valami felület fertőtlenítővel még egyszer átmész rajta. Esetleg vegyél egy fuga tisztítószert is, jó ha van.
2012. nov. 11. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
fotó engem is érdekelne:O
2012. nov. 11. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ekkora sikert fog aratni a gombám, ezért megvárom, míg újra nő, lefotózom nektek, utána meg az általatok javasolt módszerekkel eltüntetem :)

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 12. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!