Mi a megoldás, ha nem akarok 75-80 ezreket kiadni matracra?
Figyelt kérdés
2 éve vettem egy ágyat, 140 x 200 cm, azonban csak egy rugós matrac járt hozzá ingyen. Azóta a rugók elkezdtek kiállni, nyomnak, a matrac kényelmetlen (bár egyelőre még elviselhető). Szeretném lecserélni a matracot, csakhogy nézegetve az árakat, inkább nem is olyan rossz a régi... muszáj 75-80ezer Ft-ot minimum kiadnom azért, hogy nagyjából normális matracot kapjak? Nincs olcsóbban valami normális matrac?2012. nov. 2. 12:33
1/4 anonim válasza:
Itt találsz olcsóbbakat is:
Vagy másik megoldás: veszel habszivacsot, a kereskedések méretre vágják, és varratsz rá huzatot. Szerintem ez 20 ezer alatt ki is lehet hozni.
2/4 A kérdező kommentje:
A sima szivacsot 2 év alatt sikerült kifeküdnöm, próbáltam korábban...
2012. nov. 2. 13:38
3/4 anonim válasza:
Azt írod hogy a rugós sem bírta 2 évnél tovább...
A legolcsóbb matrac - bár Te bizonyára ilyent nem akarsz:-).
A szalmazsák, régen nagyapám (a 70-es évek elején) minden nyáron újra töltött.
A régi szalma meg ment a süldők alá...
4/4 anonim válasza:
Lehet kapni jó minőségű külföldről behozott alig használtat.Csak ki kell tisztítani esetleg huzatot tenni rá és kész.Nagy franciaágyra valót vettem egy tizesért és nem szivacs hanem rendes rugós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!