Az aldiban ha mondjuk egy akció 11. 02-én pénteken kezdődik, akkor kedden még lesz az akciós termékből?
pont ahogy az első írja
valószínűleg a piros ajakrúzs vagy a cipzáros tolltartó lesz még kedden is, de ha mondjuk valami szerszám lesz akciós, abból szombaton már nem veszel az biztos
Meg attól is függ, hogy mennyire központi részen fekszik a bolt. Ha eléggé kiesik közlekedés szempontjából , ott azért kevésbé kell tartani a rohamtól.
Nekem van egy jó dugi Aldim ott még hetek, hónapok multán is vannak cuccok.
Csak azt nem tudom ez nekik meddig éri meg.
Attól függ, hogy elviszik-e a cuccot, vagy sem.
Olyan Aldiról én is tudok, mint amit az előttem író írt. Gyakorlatilag a puszta közepén van egy út mellett. Ahhoz képest, hogy Budapestről van szó, még egy buszmegálló sincs a közelben. A parkolóban is csak két-három autó szokott állni, akármikor is járok arra.
Már sokszor elgondolkoztam azon, hogy ilyen helyen mért éri meg nekik boltot nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!